Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος Χεριών: Reval & Reval plus - Υγιεινή και Ασφάλεια

Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος Χεριών σήμερα 15 Οκτωβρίου, η οποία θεσπίστηκε από τον διεθνή οργανισμό Global Public-Private Partnership for Handwashing και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το 2008.

Τα ερευνητικά εργαστήρια της φαρμακοβιομηχανίας InterMed, δημιούργησαν τα αντισηπτικά προϊόντα Reval plus, όπου μέσα σε 60 δευτερόλεπτα σκοτώνονται τα μικρόβια. Επιπλέον η InterMed, έχει φροντίσει και την κομψότητα, εκτός από την απολύμανση. Έτσι, μπορείτε να βρείτε τα Reval plus σε 19 πανέμορφες και ευφάνταστες συσκευασίες, όπως ένα σκυλάκι, μία γάτα, μία κουκουβάγια, ένα μάτι για να μην σας πιάνει το… μάτι, ένα παχύ μουστάκι, μία χαριτωμένη αγελαδίτσα, μία ζέμπρα, μία εκκλησία, ένας μύλος που μας ταξιδεύει στο πανέμορφο ελληνικό καλοκαίρι...

Τα Reval plus με την εύχρηστη συσκευασία τους μπορείτε να τα κρεμάσετε επίσης στην τσάντα σας (μικρή, ή μεγάλη) ώστε να σας θυμίζει πάντα, ότι η υγιεινή των χεριών είναι σημαντική.

Και για βαθύ καθαρισμό των χεριών, Reval Deep Cleansing Handwash αναζωογονεί την επιδερμίδα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, θρέφει το δέρμα και αφήνει τα χέρια λεία και απαλά.

Θα τα βρείτε στα φαρμακεία, με την αξιόπιστη υπογραφή της InterMed!

Συμβουλές για καθαρά χέρια

Τρίψτε τα χέρια σας για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα.

Ξεπλύνετε καλά τα χέρια σας κάτω από καθαρό, τρεχούμενο νερό.

Κάντε σαπουνάδα τρίβοντας τα χέρια σας μεταξύ τους και με το σαπούνι. Βεβαιωθείτε ότι βάζετε αφρό και στο πάνω μέρος από τις παλάμες σας, όπως και ανάμεσα στα δάχτυλά σας και κάτω από τα νύχια σας.

Στεγνώστε τα χέρια σας με μια καθαρή πετσέτα.

Αν δεν έχετε σαπούνι, ή νερό, χρησιμοποιήστε ένα απολυμαντικό χεριών με τουλάχιστον 60% περιεκτικότητα σε οινόπνευμα.

Σχετικά προϊόντα