Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Οι Άνθρωποί μας, η δύναμή μας

Αναγνωρίζουμε ότι οι Άνθρωποί μας είναι η Δύναμή μας, το πολυτιμότερο κεφάλαιο για την επίτευξη των στρατηγικών µας στόχων και τη διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας και της βιωσιμότητάς µας.

Στόχος µας είναι η εξασφάλιση ενός άριστου, ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, που σέβεται τον άνθρωπο και προάγει την εμπιστοσύνη, το ομαδικό πνεύμα και την αποτελεσματικότητα. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε άριστες συνθήκες εργασίας, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, αποφεύγοντας τις διακρίσεις και προσφέροντας ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης. Ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη των ατομικών δεξιοτήτων, την ατομική προσφορά, την ομαδικότητα, και τη δημιουργικότητα και αγαπάμε την ευθύνη!

Περισσότεροι από 175 εργαζόμενοι, συμπεριλαμβανομένου και του επιστημονικού προσωπικού, τους ερευνητές και τα διοικητικά στελέχη, δουλεύουν μαζί με κοινό σκοπό την επίτευξη της αριστείας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Η διαρκής επένδυσή μας στην αύξηση των θέσεων εργασίας, στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού μας και στην εμπνευσμένη διοίκησή του έλαβε διεθνή αναγνώριση το 2016, όταν η InterMed πιστοποιήθηκε από το Διεθνή Οργανισμό Investors In People για την εφαρμογή του ομώνυμου προτύπου.

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, μπορείτε να μας στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα πατώντας εδώ ή στο e-mail «hr@intermed.com.gr». Πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

  1. Όλα τα στοιχεία του βιογραφικού σας σημειώματος θεωρούνται ως αυστηρά εμπιστευτικά και διαχειρίζονται από εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Υποψηφίων που θα δείτε εδώ. Αποστέλλοντάς μας το βιογραφικό σας σημείωμα θεωρούμε ότι συναινείτε στη χρήση και επεξεργασία των δεδομένων σας σύμφωνα με την Πολιτική αυτή.
  2. Το βιογραφικό σας θα αξιολογηθεί από την ομάδα μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εφόσον κριθεί συναφές με κάποια από τις ανοιχτές θέσεις στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι ο αριθμός των βιογραφικών που λαμβάνουμε είναι τέτοιος που δεν μας επιτρέπει πάντα να επικοινωνούμε άμεσα με τους ενδιαφερόμενους ή τους υποψηφίους και να τους δίνουμε πληροφορίες για την πορεία της υποψηφιότητάς τους.