Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Έρευνα και Ανάπτυξη

Ktiria

Τεχνολογία Αιχμής

Στην InterMed μέσα από τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και επιστημονικές συνεργασίες δεσμευόμαστε στην έρευνα και στην καινοτομία που είναι καθημερινό μέλημά μας για να μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας και αδιαπραγμάτευτης ποιότητας.

Το εργαστήριο Έρευνας & Ανάπτυξης συνεργάζεται άμεσα τόσο με το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου όσο και με το Τμήμα Παραγωγής.

Επιπλέον παρακολουθεί όλες τις νέες νομοθετικές διατάξεις που αφορούν στην InterMed καθώς και τις νέες τάσεις στη φαρμακευτική και κοσμητική τεχνολογία, διασφαλίζοντας έτσι ότι η εταιρεία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της βιομηχανικής ανάπτυξης και καινοτομίας.

Το εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης της InterMed διαθέτει δύο εξειδικευμένα τμήματα:

Τμήμα Φαρμακευτικής και Καλλυντικής Τεχνολογίας

Το Τμήμα Φαρμακευτικής και Καλλυντικής Τεχνολογίας είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη των νέων προϊόντων καθώς και για τη βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων που ήδη κυκλοφορούν. Απαρτίζεται από άριστα καταρτισμένους επιστήμονες και μέσα από τη συνεργασία με ερευνητικές ομάδες και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα σε ολόκληρο τον κόσμο εφαρμόζει την πιο σύγχρονη τεχνογνωσία και την μετατρέπει σε νέα καινοτόμα προϊόντα με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Τμήμα Εγκρίσεων

Το Τμήμα Εγκρίσεων είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία των απαραίτητων φακέλων που αφορούν στην επιστημονική τεκμηρίωση των προϊόντων που αναπτύσσονται από τα φαρμακευτικά εργαστήρια της InterMed. Παράλληλα σχεδιάζει, οργανώνει και επιβλέπει την εκτέλεση κλινικών μελετών, σε συνεργασία με πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και ανεξάρτητους φορείς του εξωτερικού.

Συμμετοχές σε ερευνητικά προγράμματα – συνεργασίες με ακαδημαϊκούς & ερευνητικούς φορείς