Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Παντού υπάρχει μία Eva στη ζωή μας, ας την τιμήσουμε... Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η μητρότητα, η καλοσύνη, η αγάπη, η χαρά, η ευγνωμοσύνη, η υγεία, η ομορφιά, η φιλία, η συντροφικότητα, η ευθύνη αλλά και η εξουσία, η παράδοση, η δύναμη, η διαφάνεια, η θεραπεία, η Νέμεσις, η αρχοντιά, είναι γένους θηλυκού όπως η ΓΥΝΑΙΚΑ, η οποία γιορτάζει σήμερα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη.

Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών.

Ενώ η πρώτη τήρηση της Ημέρας της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1909 στη Νέα Υόρκη, η 8η Μαρτίου προτάθηκε από τη Διεθνή Διάσκεψη Γυναικών του 1910 ώστε να καθιερωθεί μια «Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας». Αφού οι γυναίκες κέρδισαν το δικαίωμα ψήφου στη Σοβιετική Ρωσία το 1917, η 8η Μαρτίου καθιερώθηκε ως εθνική αργία εκεί. Την εποχή εκείνη εορταζόταν κατά κύριο λόγο από το σοσιαλιστικό κίνημα και τις κομμουνιστικές χώρες μέχρι την υιοθέτησή της το 1975 από τα Ηνωμένα Έθνη.

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) με τις φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma και InterMed και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle, τιμά τη γυναίκα και τον πολλαπλό της ρόλο. Με μία ιστορία που μετρά πάνω από μισό αιώνα ζωής, και με σκευάσματα και θεραπείες που υπηρετούν τον ασθενή και τη δημόσια υγεία, ο ΟΦΕΤ στέλνει μήνυμα προς όλες τις γυναίκες, μητέρες, αδελφές, κόρες, θείες, γιαγιάδες, φίλες, συνεργάτιδες, κάθε χρώματος και φυλής: «Παντού υπάρχει μία EVA στην ζωή μας, Ας την τιμήσουμε».

Χρόνια Πολλά!

Σχετικά προϊόντα