Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

InterMed & Uni-pharma στο Spetses mini Marathon 2019!

Η έναρξη του φθινοπώρου, χτυπά σίγουρα στις πανέμορφες Σπέτσες το διήμερο 4-6 Οκτωβρίου 2019 με ένα αθλητικό και όχι μόνο event, το οποίο σαρώνει και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο multi-sport event στην Ελλάδα, το 9ο Spetses mini Marathon που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Ε.Ο.Τ. Παρουσιάζοντας διαρκή ανάπτυξη από το 2011 και διεθνώς βραβευμένο με πάνω από 35 βραβεία, ο αγώνας αποτελεί πια θεσμό, έχοντας εδραιωθεί στο ετήσιο calendar της παγκόσμιας φίλαθλης κοινής γνώμης και προσελκύοντας αθλητές παγκοσμίου φήμης αλλά και χιλιάδες ερασιτέχνες που παραμένουν πιστοί στο μότο της διοργάνωσης «Νίκη Είναι η Συμμετοχή».

Η InterMed φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, συμμετέχει στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός προσφέροντας δώρα και δείγματα της παιδικής σειράς Babyderm της Intermed στον βρεφικό αγώνα για γονείς και παιδιά 0-4 ετών “My First Spetses mini Marathon”. Οι λιλιπούτειοι «αθλητές» θα λάβουν και παραμυθάκια με πρωταγωνιστή τα αντιφθειρικά προϊόντα Repel της Uni-pharma.

Στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθούν τρία δρομικά αγωνίσματα (5χλμ. by GARMIN Series, 10χλμ. και 25 χλμ.) και τρία κολυμβητικά (1.5χλμ., 3χλμ. και 5χλμ) καλύπτοντας έτσι τις απαιτήσεις όλων των συμμετεχόντων!

Ξεχωριστή θέση στην επιτυχία της διοργάνωσης κατέχουν οι 360 Σπετσιώτες εθελοντές που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου, καθώς και τα παράλληλα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα.

Να είστε όλοι εκεί!

(Οι φωτό είναι από την διοργάνωση του 2018).

Σχετικά προϊόντα