Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Χρυσό βραβείο στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς

Η φαρμακευτική βιομηχανία ΙnterMed βραβεύτηκε με τη Χρυσή Διάκριση για την Εκπαίδευση και ενημέρωση των φαρμακοποιών στην εκδήλωση για την απονομή των πρώτων Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς, Hellas PHARM 2017,  τα οποία απευθύνονται σε επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά και έχουν διακριθεί για την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.
Στην εκδήλωση διακρίθηκαν φαρμακευτικές βιομηχανίες και φορείς του κλάδου του φαρμάκου σε εννέα (9) κατηγορίες Αριστείων.
Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιάννης Κόσκορος, Εμπορικός Διευθυντής της InterMed.
H InterMed για περισσότερα από 20 χρόνια συνεισφέρει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου, μέσα από την παραγωγή και τη διάθεση καινοτόμων φαρμάκων, ιατροτεχνολογικών προϊόντων και καλλυντικών.  Υπηρετώντας την υγεία με πάθος, δημιουργικότητα και ηθική θέτει την ανθρώπινη ζωή σε πρώτη προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό, αναπτύσσει ολοκληρωμένες σειρές που έρχονται να καλύψουν κάθε ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου και παρέχει τη γνώση στους επιστήμονες υγείας εξασφαλίζοντας τη σωστή επιλογή σε κάθε περίπτωση.
Η ΙnterMed με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς των πελάτη του φαρμακείου αλλά και με την πλήρη γκάμα προϊόντων για να καλύψει τις θεραπευτικές του ανάγκες, βρίσκεται κοντά στον Έλληνα φαρμακοποιό και στηρίζει έμπρακτα τον επιστημονικό του ρόλο.

Σχετικά προϊόντα