Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Χρυσό Βραβείο για την επιχειρηματική ηθική

Με το Χρυσό Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής βραβεύτηκε η InterMed, από το Ελληνικό Δίκτυο Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN GR) βάσει του Μοντέλου Responsible Management Excellence, προσθέτοντας μια ακόμη κορυφαία διάκριση στη μεγάλη σειρά εθνικών και διεθνών διακρίσεων και βραβείων.

Η InterMed κατέκτησε τη Χρυσή Διάκριση για την εφαρμογή του Εταιρικού Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας, των συστηματικών Δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης και των συστημάτων Εταιρικής Διακυβέρνησης. Με τη διάκριση αυτή, η InterMed αποδεικνύει την έμπρακτη δέσμευσή της στην κοινωνική προσφορά, στην προστασία του περιβάλλοντος, στη βιώσιμη ανάπτυξη και πάνω από όλα στην Ηθική που πρωτοστατεί στις εταιρικές τις Αξίες και διέπει όλες τις λειτουργίες της. Η προσήλωση και η δέσμευση της InterMed σε όλα αυτά τα ιδανικά, έχουν κερδίσει και κερδίζουν την εμπιστοσύνη της ελληνικής και διεθνούς αγοράς κάθε μέρα για περισσότερα από 22 χρόνια.
Το βραβείο,  παρέλαβαν ο κ. Σπύρος Κίντζιος, Μέλος του ΔΣ και Business Development Manager, και η κ. Βασιλική Βλαχοπαναγιώτη, HR Director, από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρηματικής Ηθικής καθ. κ. Geert Demuijnck και τον Πρόεδρο του Ελληνικού Δικτύου Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN GR) κ. Αντώνη Γκορτζή, σε ειδική τελευτή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, παρουσία προσωπικοτήτων της ελληνικής και διεθνούς επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας.

Σχετικά προϊόντα