Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Το Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ της Ελληνικής Στοματολογικής Εταιρείας προς την InterMed

Την ικανοποίησή της για την στήριξη της φαρμακοβιομηχανίας InterMed στο 56ο ετήσιο συνέδριό της που πραγματοποιήθηκε από 12-14 Σεπτεμβρίου 2019 στο Μουσείο Μπενάκη, εκφράζει με επιστολή της η Στοματολογική Εταιρεία Ελλάδος.

Η InterMed φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, με μία μακρά ιστορία στο φαρμακευτικό πεδίο, και με μία πλούσια γκάμα καινοτόμων και πρωτοποριακών σκευασμάτων βρίσκεται πάντα μπροστά στις ιατρικές και επιστημονικές εξελίξεις, με στόχο να βελτιώνει την ποιότητα ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

Στην επιστολή της- την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Ι. Μελακόπουλος και η γενική γραμματέας Στ. Μερκουρέα- η Στοματολογική Εταιρεία Ελλάδος αναφέρει τα εξής:

«Intermed S.A.

Καλυφτάκη 27

145 64 Κηφισιά

Υπόψη κ. Παπαντωνίου

Αγαπητέ κ. Παπαντωνίου,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξή σας στη διοργάνωση του 56ου Ετήσιου Συνεδρίου της.

Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα της Εταιρείας για την ενημέρωση των συναδέλφων μας γύρω από τις εξελίξεις στα υλικά και την τεχνολογία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επίτευξη των στόχων της.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα μας δοθεί η ευκαιρία για μια νέα συνεργασία».

Σχετικά προϊόντα