Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Το Κινητό Εργαστήρι του ΟΦΕΤ - Science on the Go, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη

Δύο πολύ ξεχωριστά και ενδιαφέροντα εργαστήρια επιστήμης Science on the Go στήριξαν οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma & InterMed, στο πλαίσιο του 25ου Επιστημονικού Συνεδρίου Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΣΦΙΕ) & του 13ου Διεθνούς Forum, το διήμερο 10-12 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη.

Η επιστημονική ομάδα του R&D της Uni-pharma αλλά και της InterMed, υλοποίησε δύο διαδραστικά επιστημονικά Formulation Workshop “Science on the GO” (το Σάββατο 9 – 10.30 & 10.30 με 12).

Στη διάρκεια των εργαστηρίων, ετέθησαν πολλές ερωτήσεις από τους φοιτητές και γενικότερα το ενδιαφέρον των νέων επιστημόνων ήταν πολύ αυξημένο.

Το κινητό εργαστήρι Science on the Go του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη στοχεύει να ταξιδέψει σταδιακά σε όλη την Ελλάδα και να υλοποιήσει δράσεις με εκπαιδευτικά ιδρύματα, προκειμένου να στηρίξει την επιστήμη και τη νέα γενιά.

Να θυμίσουμε, ότι αντίστοιχο διαδραστικό workshop είχε υλοποιήσει η επιστημονική Ομάδα της Uni-pharma τον Οκτώβριο του 2018 στο Πολεμικό Μουσείο, στο πλαίσιο φαρμακευτικού συνεδρίου PharmACon, για φοιτητές Φαρμακευτικής. Επίσης το εργαστήρι Επιστήμης του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), επισκέπτεται συνέδρια και εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλη τη χώρα με σκοπό τη διάχυση της επιστήμης και της γνώσης.

Ο ΟΦΕΤ υπό την ομπρέλα του οποίου βρίσκονται οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma, InterMed και η εμπορική εταιρεία της Κύπρου Pharmabelle, προσηλωμένος στην έρευνα, στην καινοτομία και στην αριστεία, και στο πλαίσιο πάντα της στρατηγικής του για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, στηρίζει με επωφελείς δράσεις την επιστήμη, την εκπαίδευση και τη νέα γενιά, έχοντας ως μεγάλο του στοίχημα την παραμονή στην Ελλάδα των νέων και λαμπρών επιστημόνων.

Το Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας αποτελεί την κορωνίδα των δράσεων της EΕΦΙΕ και είναι μια παγιωμένη επί σειρά ετών διοργάνωση-θεσμός που έχει στο επίκεντρο το φοιτητικό κοινό.

Σχετικά προϊόντα