Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Το 1ο Digital Science on the Go: Ένα ψηφιακό, ασφαλές & ενδιαφέρον Κινητό Εργαστήρι Επιστήμης

Οι άνθρωποι στην Uni-pharma και στην InterMed, δεν σταματούν ποτέ να καινοτομούν, να πρωτοπορούν, να δημιουργούν και να ονειρεύονται!

Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020, καθώς και την Παρασκευή 5 Ιουνίου από 12 -14 μμ, στελέχη του R&D των Uni-pharma & InterMed, συνδέθηκαν διαδικτυακά με Ομάδα φοιτητών και καθηγητών, προκειμένου να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον Κινητό Εργαστήρι Επιστήμης, ένα Science on the Go.

Δύο δυναμικά στελέχη, έδειξαν μέσω οθόνης, πώς δημιουργείται ένα συμπλήρωμα διατροφής και ένα αντισηπτικό. Η ενδιαφέρουσα αυτή δράση που στηρίζει την επιστήμη και τη νέα γενιά, εντάσσεται στο πλαίσιο της Στρατηγικής για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

Στο πρώτο Science On the Go συμμετείχαν φοιτητές του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ στο δεύτερο, συμμετείχαν φοιτητές του τμήματος Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ.

Ένα τρίτο Κινητό Εργαστήρι Επιστήμης, υλοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, με φοιτητές αυτή τη φορά. του τμήματος Φαρμακευτικής του Αριστοτελείου πανεπιστημίου.

ΟΦΕΤ: Αξία για τον Άνθρωπο. Ευθύνη για την Κοινωνία!

Ευχαριστήρια Επιστολή

Εξάλλου, μετά το πέρας και του 3ου Digital Science on the Go, φοιτήτρια Φαρμακευτικής του Αριστοτελείου πανεπιστημίου, απέστειλε στην Ομάδα R&D του ΟΦΕΤ (με επικεφαλής την κυρία Αναστασία Μεριστούδη και τον κ. Αχιλλέα Ζαφείρη) την κάτωθι επιστολή: 

Αξιότιμη κα. Μεριστούδη,

Εκ μέρους όλης της ομάδας ATP θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εσάς καθώς και τον συνάδελφό σας για την υπέροχη διοργάνωση και το εξαιρετικά ενδιαφέρον workshop!

Θα ήταν χαρά μας στο μέλλον να μας δώσετε πάλι την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε κάτι αντίστοιχο είτε στην Θεσσαλονίκη, αν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες, είτε διαδικτυακά. Θα ήθελα επίσης να σας συγχαρώ για το ενδιαφέρον σας και την προσφορά σας σε εμάς τους φοιτητές. Το έργο σας αυτό μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους τομείς της βιομηχανίας που δυστυχώς η σχολή δεν μας καλύπτει. Περιμένουμε με χαρά μελλοντικά workshops και θα ήταν τιμή μας κάποια στιγμή να καταφέρουμε να συνδιοργανώσουμε κάτι αντίστοιχο!

Εύχομαι υγεία σε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους και ελπίζω να συνεχίσετε το αξιόλογο έργο σας!

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Με εκτίμηση,

Κοσμίδου Μαρία.

Σχετικά προϊόντα