Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Στο 2ο Παγκύπριο Φαρμακευτικό Συνέδριο ο ΟΦΕΤ – Δυναμική παρουσία & ομιλία της κυρίας Ιουλίας Τσέτη

Στο 2ο Παγκύπριο Φαρμακευτικό Συνέδριο - Συνέδριο Φαρμακοποιών & Ιδιοκτητών Φαρμακείων- που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, συμμετείχε με εντυπωσιακό περίπτερο ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ).

Ο ΟΦΕΤ δραστηριοποιείται στην Κύπρο με την εμπορική εταιρεία Pharmabelle, αντιπροσωπεύοντας όλα τα προϊόντα των βιομηχανιών του Uni-pharma & InterMed.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΦΕΤ κυρία Ιουλία Τσέτη, πραγματοποίησε ομιλία, για «Τον επιστημονικό, κοινωνικό και επιχειρηματικό ρόλο του φαρμακοποιού στη νέα εποχή – Προκλήσεις και ευκαιρίες».

Η κυρία Τσέτη- φαρμακοποιός η ίδια με μεταπτυχιακά στο Μάντσεστερ της Βρετανίας- με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία σε θέματα του φαρμακευτικού κλάδου αλλά και βιομηχανικής παραγωγής, αναφέρθηκε στο περιβάλλον που αλλάζει γύρω μας, στις προκλήσεις και στις ευκαιρίες που μεγαλώνουν, με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες υγείας να είναι σε μεγάλη ετοιμότητα.

Όπως τόνισε ακόμη στην ομιλία της, «Ο φαρμακοποιός ως ο πιο κοντινός και έμπιστος άνθρωπος του ασθενή, εξελίσσεται και μεταμορφώνεται με στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε θέματα δημόσιας υγείας, σύμβουλος και κυρίαρχο σκαλοπάτι της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Ο σύγχρονος φαρμακοποιός, καλείται να ανταποκριθεί σε έναν πολλαπλό ρόλο, επιστημονικό, συμβουλευτικό, επιχειρηματικό, προκειμένου να ανταποκριθεί στον εντεινόμενο και ολοένα αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Ταυτόχρονα, τα φαρμακεία μεταμορφώνονται σε μικρά Κέντρα Υγείας, ενώ η 4η Βιομηχανική Επανάσταση είναι εδώ και μας καλεί να την αντιμετωπίσουμε ως ευκαιρία και όχι ως απειλή, με επίκεντρο πάντα τον ασθενή και τις ανάγκες του».

Μία από τις μεγάλες προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου, είναι η τεχνητή νοημοσύνη, ο ψηφιακός μετασχηματισμός αλλά και η συνταγογράφηση applications στο άμεσο μέλλον, τόνισε η CEO του ΟΦΕΤ.

Σχετικά προϊόντα