Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Στην 26η AEEDC στο Ντουμπάι, η InterMed, ο ειδικός της στοματικής υγείας

Στην σημαντική 26η AEEDC Οδοντιατρική έκθεση στο Ντουμπάι, από 1 έως 3 Φεβρουαρίου 2022, συμμετέχει ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

Στην έκθεση συμμετέχουν 3.000 και πλέον εκθέτες, εκτίθενται 4.000 και πλέον brands, αντιπροσωπεύονται 155 χώρες, ενώ εκτιμάται ότι θα την επισκεφθούν 55.000 εκθέτες.

Η InterMed, με ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο από οδοντιατρικά σκευάσματα για οικιακή και επαγγελματική χρήση, θεωρείται ότι είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε θέματα στοματικής υγείας.

Μεταξύ αυτών, σκευάσματα για κακοσμία, ξηροστομία, διαβήτη, εγκυμοσύνη, ομοιοπαθητική, λεύκανση (οδοντόπαστες με ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες, καθώς και με ψήγματα χρυσού), επούλωση των ούλων, υπερευαισθησία, φθοριούχα στοματικά διαλύματα, εργονομικές οδοντόβουρτσες (με σταθερό κράτημα, eco friendly και βέλτιστα αποτελέσματα βουρτσίσματος), καθαριστές γλώσσας και μεσοδόντια βουρτσάκια, πρακτικά kit ταξιδιού.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν όλα τα προϊόντα στα φαρμακεία με την αξιόπιστη υπογραφή της InterMed. Τα ερευνητικά εργαστήρια της InterMed, με εμπειρία και τεχνογνωσία ετών, δεν σταματούν ποτέ να καινοτομούν και να δημιουργούν πρωτοποριακά σκευάσματα, με αποτέλεσμα η εν λόγω αμιγώς ελληνική φαρμακοβιομηχανία, να θεωρείται σήμερα ως ο «ειδικός» σε θέματα στοματικής υγείας και υγιεινής.

Σχετικά προϊόντα