Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Σημαντική δωρεά του ΟΦΕΤ, στο Κοινοτικό Ιατρείο Δροσιάς Τριταίας Πατρών

Δύο σημαντικά ιατρικά όργανα, έναν Φορητό Καρδιογράφο και ένα οξύμετρο, δώρισε πρόσφατα η διοίκηση του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη στο Κοινοτικό Ιατρείο Δροσιάς Τριταίας Πατρών.

Η «Εθελοντική Ομάδα Φίλων Δροσιάς» ευχαριστεί τον Όμιλο Φαρμακευτικών ΤΣΕΤΗ (UNI-PHARMA, NTERMED και PHARMABELLE) για την σημαντική αυτή δωρεάν χορηγία.

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων ΤΣΕΤΗ “O.Φ.E.T.” μέσα από δράσεις αγάπης και εθελοντισμού κάνει πράξη το σύνθημα «όπου υπάρχει άνθρωπος», υποστηρίζοντας με αυτές τις πρωτοβουλίες τις τοπικές κοινωνίες σε θέματα υγείας.

Με αυτή την χορηγία, όπως σημειώνει στην ευχαριστήρια επιστολή της η Εθελοντική Ομάδα Φίλων Δροσιάς «βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα της παρεχόμενης «Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας» στους Συγχωριανούς μας διαμέσου του Κοινοτικού Ιατρείου του χωριού. Στην σημερινή εποχή υπάρχει επιτακτική ανάγκη να φροντίζουμε όλο και περισσότερο αυτούς τους συμπολίτες μας που συνεχίζουν να παραμένουν στα χωριά μας, σε αυτούς τους συμπολίτες μας που με την παραμονή τους συνεχίζουν να διαδίδουν στις νεότερες γενεές τους παραδοσιακούς τρόπους ζωής, που συνεχίζουν να διατηρούν την εθνική μας παράδοση».

Η παράδοση του Φορητού Καρδιογράφου και του Οξυμέτρου έγινε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα μάλιστα, κατά την οποία γιόρταζε ο Ιερός Ναός του χωριού, που είναι αφιερωμένος στη «Γέννηση της Θεοτόκου».

Η «Εθελοντική Ομάδα Φίλων Δροσιάς» θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για την αναβάθμιση και την αξιοποίηση των φυσικών δυνατοτήτων που έχει το χωριό με την κατασκευή νέων υποδομών, και για αυτόν τον λόγο απευθύνει έκκληση σε συμπολίτες και κατοίκους του χωριού, που μπορούν με την συνεισφορά τους και με την οποιαδήποτε χορηγία τους, να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια.

Σχετικά προϊόντα