Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Silver Award για τα Eva Products στα βραβεία MADE IN GREECE 2019

Μία πολύ σημαντική διάκριση στην κατηγορία Επώνυμο Καταναλωτικό Βραβείο, το Silver Award, κατέκτησε η σειρά Eva Products της InterMed, στα Made in Greece 2019 το βράδυ της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής.

Την εκδήλωση οργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και πρόκειται πραγματικά για μία μεγάλη Γιορτή, η οποία επιβραβεύει την παραγωγή και αναδεικνύει την σύγχρονη Ελλάδα.

Ο θεσμός αυτός της ΕΛ.Α.Μ. εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας, που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων, βασισμένων στην ποιότητα, την καινοτομία, τη διαφοροποίηση, τις στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά σήματα (brand names).

Συνολικά η InterMed και Uni-pharma έλαβαν τρεις διακρίσεις, εκτός από τα Eva Products, βραβεύτηκε η Uni-pharma στις κατηγορίες Επιχειρηματική Αριστεία και Βιομηχανική Αριστεία.

Η σειρά Eva Products- η οποία διακρίθηκε στην κατηγορία Επώνυμο Καταναλωτικό Προϊόν- αποτελεί ένα brand που «αγκαλιάζει» τη θηλυκότητα. Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη σειρά γυναικολογικών προϊόντων που μπορεί να προσφέρει λύση σε κάθε σύγχρονη ανάγκη της γυναίκας.

Μοναδικές συνθέσεις που βασίζονται σε φυσικά συστατικά και συστατικά που συναντάμε στο γυναικείο σώμα (όπως γαλακτοβάκιλλοι, υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, γλυκογόνο, γαλακτικό οξύ, κ.λπ.)

Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της InterΜed χρησιμοποιεί δραστικά συστατικά υψηλής θεραπευτικής αξίας και τεχνολογίας, τα οποία συνδυάζει με παραδοσιακά φαρμακευτικά φυτά και βιταμίνες με καθιερωμένες ευεργετικές ιδιότητες. Έτσι η βιομηχανία ανέπτυξε μία ολοκληρωμένη γκάμα καινοτόμων προϊόντων, πολλά εκ των οποίων καλύπτονται από διεθνείς πατέντες και τα οποία παρέχουν λύσεις σε πολλά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Σχετικά προϊόντα