Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

SALUS INDEX AWARDS 2019: Σημαντική διάκριση για δράσεις ΕΚΕ, περιβάλλον & στήριξη της νέας γενιάς

Με ένα σημαντικό βραβείο που αφορά στο συνολικό του Πρόγραμμα σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο περιλαμβάνει στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε απομακρυσμένες περιοχές, προστασία του περιβάλλοντος και του θαλάσσιου οικοσυστήματος καθώς και στήριξη της νέας γενιάς, διακρίθηκε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη στο πλαίσιο της εκδήλωσης SALUS INDEX AWARDS 2019 που οργάνωσε στις 6 Νοεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο ο εκδοτικός Οργανισμός New Times Publising.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Σταμάτης Λυγίζος Sales & Marketing Director Uni-Pharma S.A. Pharmaceutical Laboratories από τον Καθηγητή Οικονομικών της Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ κ. Γιάννη Υφαντόπουλο.

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων ο κ. Λυγίζος, αφού ευχαρίστησε θερμά την Οργανωτική Επιτροπή των Βραβείων, αναφέρθηκε στην Στρατηγική του Ομίλου, λέγοντας τα εξής:

«Πρόκειται για ένα δυναμικό Πρόγραμμα αιχμής, το οποίο εκπορεύεται από την διοίκηση με επικεφαλής τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη και έχει «αγκαλιαστεί» από όλους τους εργαζομένους. Το σύνθημα που κυριαρχεί στον όμιλο, είναι U&I Care. U&I Uni-Pharma & InterMed αλλά ταυτόχρονα «Εσύ και Εγώ Μαζί Νοιαζόμαστε». Ωφέλιμες δράσεις για τις κοινωνικές ομάδες που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές, δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και του οικοσυστήματός μας, καθώς και ενέργειες για την νέα γενιά, με στόχο να μπορέσουμε να την κρατήσουμε στην Ελλάδα και να αντιστρέψουμε την αιμορραγία της μετανάστευσης, βρίσκονται στην προτεραιότητα και το βαρύ χαρτοφυλάκιο του Ομίλου μας.

Όλα αυτά, αποδεικνύουν την στόχευσή μας και την υπεύθυνη στάση μας. Όμως, κορυφαία υπεύθυνη πολιτική μας, αποτελεί το γεγονός ότι στα χρόνια της βαθιάς ύφεσης στην Ελλάδα, η διοίκηση του ΟΦΕΤ, όχι μόνο δεν απέλυσε, αλλά αντίθετα, έδωσε εργασία σε εκατοντάδες ανθρώπους. Από 190 εργαζόμενοι που ήταν το 2009, σε 10 χρόνια, το 2019, αγγίξαμε του 530. Και συνεχίζουμε…. Καθώς εντός του 2020, μία ακόμη μονάδα αναμένεται να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο του ΟΦΕΤ, μετά τις βιομηχανίες Uni-pharma και InterMed και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle. Πρόκειται για την UniHerbo, μία νέα επένδυση που αφορά στην εκχύλιση φαρμακευτικών φυτών, το οποίο θα λειτουργεί και ως Ινστιτούτο Μελέτης για φοιτητές και επιστήμονες».

Σχετικά προϊόντα