Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Responsible Business Awards 2022 – 3 διακρίσεις στον ΟΦΕΤ για υπεύθυνη Ηγεσία & βιώσιμη ανάπτυξη

Τρεις διακρίσεις- μία για την Υπεύθυνη Ηγεσία και δύο περιβαλλοντικές- έλαβε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) στα Hellenic Responsible Business Awards 2022 που οργάνωσε ο όμιλος Boussias.

Ειδικότερα, στις 13 Ιουλίου 2022, η πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, φαρμακοποιός MSC, Επίτιμη Διδάκτωρ Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ, πρόεδρου του UN Global Compact Network Hellas και ΓΓ ΔΣ του ΣΕΒ, Ιουλία Τσέτη, έλαβε τη διάκριση «Υπεύθυνη Ηγέτιδα». Παράλληλα, οι δύο βιομηχανίες του ΟΦΕΤ, UNI-PHARMA και InterMed, έλαβαν δύο σημαντικές διακρίσεις, μία Gold για την αποτελεσματική διαχείριση των αποβλήτων και μία Bronze, για την στρατηγική του Ομίλου zero waste.

Ο θεσμός των Hellenic Responsible Business Awards, για έβδομη συνεχή χρονιά, βράβευσε τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη Βιώσιμη Περιβαλλοντική και Κοινωνική Ανάπτυξη. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σε μια λαμπερή βραδιά με την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του ΣΕΒ, καθώς και με ευρεία θεσμική τιμητική στήριξη.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος.

Η Πρόεδρος της 30μελούς Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, Πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ-Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ-Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, κυρία Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, τόνισε μεταξύ άλλων: «Τα Hellenic Responsible Business Awards αποτελούν μια αφορμή ανάτασης για την πρόοδο που έχει επιτελέσει ο ελληνικός επιχειρηματικός κόσμος έχοντας υποστεί περίπου τα πάνδεινα εδώ και μία γεμάτη δεκαετία. Οι πραγματικά κοινωνικά υπεύθυνες επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να απομακρυνθούν σταδιακά από το ανελέητο κυνήγι του άμεσου κέρδους και να ασχοληθούν ξανά με την δημιουργία αξίας και να υιοθετήσουν μία ολιστική πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που να στοχεύει και στην αντιμετώπιση του τεράστιου κοινωνικού και πολιτικού προβλήματος της ανισότητας».

Σχετικά προϊόντα