Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2021: 4 διακρίσεις στην Uni-pharma & InterMed

Σάρωσαν οι βιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, Uni-pharma & InterMed, καθώς έλαβαν τέσσερις σημαντικές διακρίσεις, στην εκδήλωση «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2021», που διοργάνωσε για 6η φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021.

Οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για τις οικονομικές επιδόσεις τους την δεκαετία από το 2010 έως το 2020 τιμήθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν.

Στο Ble Azure στην παραλία του Αλίμου, παρουσία περισσότερων από 300 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που σε μια άκρως ιδιαίτερη και γεμάτη προκλήσεις περίοδο για την ελληνική οικονομία βρήκαν τον τρόπο να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις και κατόρθωσαν να βγουν θωρακισμένες και ενισχυμένες από την πολυετή οικονομική ύφεση στην χώρα.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις τους και παρουσιάζονται αναλυτικά στην έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network, που μόλις κυκλοφόρησε και είναι και αυτή αφιερωμένη στην δεκαετία 2010-2020.

Επιβραβεύθηκαν, επίσης, οι Greek Business Champions της Δεκαετίας, επιχειρήσεις που κατόρθωσαν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη τους προ φόρων πάνω από 50% συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι Uni-pharma & InterMed, ενώ μεταξύ των τεσσάρων διακρίσεων που έλαβε ο ΟΦΕΤ, περιλαμβάνεται και το βραβείο «Solidarity Excellence Award». Με αυτό το βραβείο, τιμήθηκαν οι επιχειρήσεις, για την προσήλωσή τους στην αξία της ανθρώπινης ζωής και την αλληλεγγύη που επέδειξαν έμπρακτα απέναντι στην κοινωνία με την εμφάνιση της πανδημίας Covid-19.

Τα βραβεία παρέλαβαν η πρόεδρος και CEO του ΟΦΕΤ κυρία Ιουλία Τσέτη, η επικεφαλής του HR και CSR του ΟΦΕΤ κυρία Σμαραγδή Ταλάκη και ο Corporate Development Manager της Uni-pharma κ. Σπύρος Κίντζιος.

Σχετικά προϊόντα