Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Πράσινη Αποστολή των Uni-Pharma & Intermed SAVE THE SEA – Μύκονος 2018

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι και θέλουν και μπορούν!

Με το κέφι και τον ενθουσιασμό που τους διακρίνει όταν πρόκειται για εθελοντικές δράσεις και με σύνθημα SAVE THE SEA είκοσι (20) μέλη της Green Team του ΟΦΕΤ, διαφόρων τμημάτων και θέσεων, έφθασαν στη Μύκονο το πρωί του Σαββάτου 16 Ιουνίου και μετέβησαν στη Ρήνεια της Δήλου (Μεγάλες Δήλες), όπου συναντήθηκαν με την ιδρύτρια και δύτες της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ALL FOR BLUE και όλοι μαζί προχώρησαν στο καθαρισμό των ακτών και του βυθού δύο πανέμορφων παραλιών.

Έδωσαν δε υπόσχεση να συναντηθούν και πάλι, όποτε υπάρξει ανάγκη να δράσουν με ταχύτητα και περιβαλλοντική ευαισθησία, προκειμένου να καθαρίσουν τις θάλασσες και τις ακτές της χώρας μας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πράσινη αυτή αποστολή εντάσσεται στη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΟΦΕΤ, ειδικά δε της περιβαλλοντικής της διάστασης, U&I Green, και υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου και υπό την εποπτεία του Λιμεναρχείου Μυκόνου και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, καθώς η Ρήνεια και η περιβάλλουσα θαλάσσια περιοχή είναι κηρυγμένος χερσαίος και ενάλιος αντίστοιχα αρχαιολογικός χώρος.

Σχετικά προϊόντα