Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Πέντε διακρίσεις σε InterMed & UNI-PHARMA στα ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 2022

Πέντε σημαντικές διακρίσεις στον θεσμό των ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 2022, κατέκτησαν οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA & InterMed.

Οι διακρίσεις αυτές, υπογραμμίζουν για ακόμη μία φορά, τον κυρίαρχο ρόλο των προϊόντων UNI-PHARMA & InterMed στα φαρμακεία, την αποδοχή και εμπιστοσύνη των πολιτών και την εξαιρετική συνεργασία εδώ και χρόνια με την κοινότητα των φαρμακοποιών.

Η απονομή των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς 2022 πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου σε μια λαμπερή εκδήλωση, στο ELEON LOFT, και οι επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που διακρίθηκαν, βραβεύτηκαν για τη δράση, τις ενέργειες, την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής κυρία Ντανιέλα Μάλο, πρόεδρος ΕΕΦΑΜ, κηρύσσοντας και την έναρξη της τελετής απονομής των Αριστείων.

Να σημειώσουμε, ότι τα προϊόντα που διακρίθηκαν είναι ALGOFREN Eff. granules, URISEDON, THE SKIN PHARMACIST, ενώ η δυναμική Ομάδα πωλήσεων της InterMed, κατακτώντας το GOLD βραβείο, απέδειξε για πολλοστή φορά, το δυναμικό της ρόλο και την αξιοπιστία με την οποία συνεργάζεται με τους Έλληνες φαρμακοποιούς.

Ειδικότερα, τα βραβεία που απονεμήθηκαν στις δύο βιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, έχουν ως εξής:

5α Στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο και έντυπα μέσα)

Platinum: INTERMED - Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Έφη Σπηλιωτοπούλου, Product Manager InterMed – ALGOFREN Eff. Granules

5β Digital καμπάνια

Gold: INTERMED - Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Έφη Σπηλιωτοπούλου, Product Manager InterMed - ALGOFREN Eff. Granules

Silver: UNIPHARMA - Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Μαρία Κατσάνου, Product Manager της UNI-PHARMA - URISEDON

11 Design και packaging προϊόντος φαρμακείου

Gold: INTERMED - Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Έφη Σπηλιωτοπούλου, Product Manager InterMed – THE SKIN PHARMACIST

14 Ομάδα πωλήσεων που διακρίθηκε στα φαρμακεία

Gold: INTERMED - Το βραβείο παρέλαβαν οι κ.κ. Αντώνιος Ζέππος, Εμπορικός Διευθυντής InterMed, και Ιωάννης Χρονόπουλος, District Manager της InterMed. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, με τις απονομές των δύο ειδικών βραβείων «αριστίνδην»:

Πρώτο ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στον Δρα Αντώνιο Αυγερινό, Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ως αναγνώριση της πολύπλευρης προσφοράς του και με αφορμή το έργο του ως πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. που αγκαλιάζει όλες τις πτυχές της κοινωνίας. Την απονομή στον κύριο Αυγερινό έκανε η κόρη του Χρυσάνθη Αυγερινού.

Το δεύτερο ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Ιωάννη Βιζιριανάκη, Ph.D., Αναπληρωτή Καθηγητή Μοριακής Φαρμακολογίας & Φαρμακογονιδιωματικής στο Τμήμα Φαρμακευτικής ΑΠΘ, για το σύνολο του επιστημονικού του έργου, που περιλαμβάνει περισσότερα από 25 βραβεία αριστείας διδασκαλίας και έρευνας στον ελληνικό και διεθνή χώρο, καθώς και το διεθνές βραβείο “The Most Effective Teaching Application” που απέσπασε στα “Simcyp Academic Awards”, πετυχαίνοντας έτσι για πρώτη φορά ομάδα στον διεθνή χώρο να αποσπάσει δύο φορές το βραβείο από τη διεθνή κοινοπραξία Simcyp.-

Σχετικά προϊόντα