Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Πάνω από όλα ο Άνθρωπος: Δωρεά οδοντιατρικού εξοπλισμού νοσ. Χατζηκώστα από την InterMed

Σε μία πολύ σημαντική δωρεά προχώρησε η φαρμακοβιομηχανία InterMed, του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ). 

Η διοίκηση της InterMed ειδικότερα, δώρησε μία τροχήλατη οδοντιατρική μονάδα και σημαντικό οδοντιατρικό εξοπλισμό στο Οδοντιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Χατζηκώστα», στα Γιάννενα.

«Το Οδοντιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου «Γ.Χατζηκώστα» εδώ και χρόνια, εξυπηρετεί με σεβασμό τους συμπολίτες μας, με προτεραιότητα στους ασθενείς με βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, όπως καρδιοπαθείς, νεφροπαθείς-αιμοκαθαιρόμενους, ψυχιατρικούς ασθενείς και ΑμεΑ, τονίζει στο μήνυμά του στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του νοσηλευτηρίου, ο διοικητής Ευάγγελος Καρβούνης». Και συνεχίζει:

«Είναι μάλιστα ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, όσον αφορά στην αντιμετώπιση οδοντιατρικών προβλημάτων των ΑΜΕΑ υπό Γενική Αναισθησία.
Οι ιδιαίτερες ανάγκες της οδοντιατρικής φροντίδας αυτών των ειδικών ασθενών, που αντιμετωπίζονται στο τμήμα υπό γενική αναισθησία, έκανε αναγκαία την προμήθεια τροχήλατης οδοντιατρικής μονάδας, η οποία θα βρίσκεται μόνιμα στις αίθουσες χειρουργείου».

Ο κ. Καρβούνης ευχαριστεί θερμά την φαρμακοβιομηχανία Intermed του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη και τις αδελφές Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, για την ευγενική δωρεά αυτού του σημαντικού οδοντιατρικού εξοπλισμού. 

Σχετικά προϊόντα