Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Παγκόσμια Ημέρα ύπνου: Εύκολος ύπνος ξανά, ακόμη και μετά από jet lag, με Solumag Night!

Παγκόσμια Ημέρα ύπνου σήμερα 13 Μαρτίου και αναμφισβήτητα ο ύπνος αποτελεί ένα μεγάλο δώρο για όλους μας. Δυστυχώς όμως, υπάρχουν περίοδοι που διαταράσσεται, με αποτέλεσμα να εμφανίζουμε συμπτώματα άγχους, κακής διάθεσης, κατάθλιψης και φυσικά πονοκεφάλους.

Για το σώμα, ο ύπνος σημαίνει ότι μπορεί να αναρρώσει από την προηγούμενη ημέρα, να διορθώσει και να φτιάξει τους μυς και τα κύτταρα των ιστών και να καθαρίσει όλες τις απορροφούμενες τοξίνες. Ένας ποιοτικός ύπνος το βράδυ μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική ποιότητα ζωής μας.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το άγχος, οι ευθύνες, μία ασθένεια, αλλά και οι έξυπνες συσκευές αποτελούν συχνά τις αιτίες για να χάσουμε τον ύπνο μας. Επίσης πολλές φορές ο ύπνος μας μπορεί να διαταραχθεί μετά από jet lag, από ένα μεγάλο υπερατλαντικό ταξίδι. 

Όλα αυτά μέχρι χθες, γιατί σήμερα έχουμε το Solumag Night της InterMed. Συμπλήρωμα διατροφής για τη μείωση του χρόνου έλευσης του ύπνου & τη βελτίωση του (Jet Lag). Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό μελατονίνης και μαγνησίου βοηθά ώστε να μειωθεί ο χρόνος έλευσης του ύπνου, συμβάλλοντας στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και μειώνοντας παράλληλα την κόπωση. Επιπλέον, η μελατονίνη μπορεί να βελτιώσει τις συνέπειες του βιολογικού αποσυγχρονισμού όπως το jet lag και να ανακουφίσει από το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με τρυπτοφάνη και 5-υδροξυ-τρυπτοφάνη προερχόμενη από το εκχύλισμα του φυτού Griffonia simplifoila. Σε εύχρηστη συσκευασία μιας δόσης (Push & Drink) των 10ml. Θα το βρείτε στα φαρμακεία!

Σχετικά προϊόντα