Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Χεριών – Η InterMed στηρίζει την ημέρα

Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος Χεριών σήμερα 15 Οκτωβρίου και αναμφίβολα, ο φετεινός εορτασμός, έχει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19.

Η σωστή υγιεινή των χεριών έχει μεγάλη σημασία και αξία στην εποχή μας, η οποία λειτουργεί και προληπτικά, απέναντι σε μικρόβια και ασθένειες, ενώ κρατά μακριά και τον απρόβλεπτο SARS CoV-2.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Κέντρου Κλινικής Επιδημιολογίας και Έκβασης Νοσημάτων – CLEO (cleoresearch.org) για το 98,1% των συμπολιτών μας το συχνό πλύσιμο χεριών με σαπούνι ή αλκοολούχο διάλυμα είναι η κυρίαρχη μέθοδος πρόληψης από τον νέο κορονοϊό.

Τα στοιχεία του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (Centers for Disease Control and Prevention – CDC) δεν είναι καινούργια και έχουν δημοσιευτεί πολύ πριν από την πανδημία: Το απλό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι θα μπορούσε να αποτρέψει περίπου 3 στα 10 επεισόδια διαρροϊκής λοίμωξης και σχεδόν 1 στα 5 επεισόδια αναπνευστικής λοίμωξης, όπως η πνευμονία στα παιδιά, οι οποίες αποτελούν τις δύο κύριες αιτίες θανάτων παιδιών παγκοσμίως. Τα ίδια στοιχεία δείχνουν ότι με το σωστό πλύσιμο των χεριών μπορούν να προληφθούν οι περισσότερες νοσοκομειακές λοιμώξεις, οι οποίες οδηγούν σε παρατεταμένες νοσηλείες και μερικές φορές στο θάνατο.

Η InterMed, διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της μία σειρά από ισχυρά σκευάσματα, με τη χρήση των οποίων, θα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγγίζετε την απόλυτη υγιεινή των χεριών σας: Τα Reval Deep Cleansing hand wash και τα Reval Hand Gel. Για κάθε ώρα και κάθε στιγμή, όπου και εάν βρίσκεστε.

Σχετικά προϊόντα