Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Παγκόσμια Ημέρα θυρεοειδούς: Η InterMed & η «Αποστολή Ζωής» πάντα κοντά στον ασθενή και στις ανάγκες του

Παγκόσμια Ημέρα Θυρεοειδούς σήμερα 25η Μαΐου, και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι ευαισθητοποιημένοι απέναντι σε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο συχνά δεν έχει πολύ δυνατά συμπτώματα, ή κάποια συμπτώματα μας μπερδεύουν.

Εκτιμάται ότι το 60% εκείνων που έχουν δυσλειτουργία στον θυρεοειδή αδένα δεν γνωρίζουν ότι έχουν πρόβλημα, ενώ οι γυναίκες είναι 5-8 φορές πιο πιθανό να έχουν ασθένειες που συνδέονται με τον θυρεοειδή τους.

Είτε κάποιος πάσχει από υποθυρεοειδισμό (με συμπτώματα όπως κούραση, δυσκοιλιότητα, ξηρό δέρμα, βραχνάδα, μυϊκοί πόνοι, κατάθλιψη κλπ), είτε από υπερθυρεοειδισμό (με συμπτώματα όπως ξαφνική απώλεια βάρους, ταχυκαρδία, αυξημένη όρεξη, τρέμουλο, εφίδρωση δυσκολία στον ύπνο κλπ) ο γιατρός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, που θα πρέπει να εξετάσει και να ελέγξει τι ακριβώς συμβαίνει.

Η InterMed, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη με μακρά εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση στις παθήσεις του θυρεοειδούς, με μία σειρά πρωτοποριακών και καινοτόμων σκευασμάτων και θεραπειών, βρίσκεται πάντα κοντά στον ασθενή και τις ανάγκες του.

Μάλιστα η Αποστολή Ζωής (Στρατηγικό Πρόγραμμα στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη) ταξιδεύει συχνά στην επαρχία και σε απομακρυσμένες περιοχές και σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία, υλοποιεί προληπτικές εξετάσεις.

Σχετικά προϊόντα