Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης: Το πλούσιο χαρτοφυλάκιο της InterMed

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης είναι χαρακτηρισμένη η δεύτερη Πέμπτη του Οκτωβρίου.

Προσέχουμε τα μάτια μας, σαν τα… μάτια μας και επισκεπτόμαστε τον οφθαλμίατρό μας, όταν αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Να σημειώσουμε, ότι περίπου 285 εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο έχουν σοβαρά προβλήματα όρασης, εκ των οποίων 39 εκατομμύρια άτομα έχουν χάσει τελείως την όρασή τους. Στο 80% των περιπτώσεων αυτών η απώλεια της όρασης θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Η InterMed διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της μία σειρά σκευασμάτων με τα brand name Optofresh & Optonic (οφθαλμικές σταγόνες για ανακούφιση και ενυδάτωση, σταγόνες για την αλλεργική επιπεφυκίτιδα, ξηροφθαλμία, βλεφαρίτιδα, για φακούς επαφής, αφρό καθαρισμού, μάσκες για κουρασμένα μάτια, οφθαλμομάντηλα αλλά και ειδικά συμπληρώματα διατροφής), τα οποία χάρη στις ειδικές καινοτόμες φόρμουλες, ανακουφίζουν, ενυδατώνουν και φροντίζουν τους πολύτιμους και αναντικατάστατους οφθαλμούς μας.

Θα τα βρείτε στα φαρμακεία, με την υπογραφή αξιοπιστίας της φαρμακοβιομηχανίας InterMed, βιομηχανίας του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη. 

Σχετικά προϊόντα