Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας: Τιμάμε τον ρόλο της στη διαμόρφωση του κόσμου

Αν υπάρχει ένα πρόσωπο στον κόσμο το οποίο μας κάνει να νοιώθουμε ηρεμία, δύναμη, εσωτερική χαρά και ασφάλεια, από τα νιάτα μας μέχρι τα βαθιά μας γεράματα, αυτό είναι σίγουρα η μητέρα.

Το ασφαλές λιμάνι της ζωής μας, που με την αδιαπραγμάτευτη αγάπη της βρίσκεται πάντα εκεί για να μας στηρίξει, να μας ακούσει, να μας κατανοήσει και να μας ενισχύσει.

Όμως μητέρα δεν είναι μόνο αυτή που γεννά ένα παιδί. Μητέρα μπορεί να είναι κάθε γυναίκα που θα σφίξει στην αγκαλιά της με τρυφερότητα και θα αφουγκραστεί τις ανάγκες ενός παιδιού, θα σκουπίσει τα δάκρυά του και θα του ράψει τα φτερά για να πετάξει… Ακόμη πιο άξια μητέρα είναι και κάθε γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί σε μονογονεϊκή οικογένεια.

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη- με τις βιομηχανίες του Uni-pharma και InterMed, την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle και την πρότυπη βιομηχανία εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών UniHerbo- στηρίζει πολλαπλώς το έργο του Be Live και τα υπογόνιμα ζευγάρια, με στόχο τη δημιουργία οικογένειας, στο πλαίσιο των δράσεών του για Εταιρική Υπευθυνότητα, στήριξη της κοινωνίας και βιώσιμη ανάπτυξη.

Χρόνια Πολλά στις Μητέρες όλου του κόσμου!

Σχετικά προϊόντα