Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Παγκόσμια Ημέρα Αλλεργίας - Μην υποτιμάτε τον αόρατο εχθρό...

Παγκόσμια Ημέρα Αλλεργίας σήμερα 8 Ιουλίου 2020 και θα πρέπει να θυμόμαστε, ότι ο δερματολόγος μας, αποτελεί τον επιστήμονα – κλειδί που πρέπει να ενημερώσουμε, εφόσον αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα.

Στις αναπτυγμένες χώρες, οι αλλεργίες αποτελούν τις πιο κοινές χρόνιες ασθένειες, καθώς εμφανίζονται στο γενικό πληθυσμό σε ποσοστό 15% έως 30%. Κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, περίπου 40 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους μετά από τσιμπήματα σφηκών ή μέλισσας και περίπου 100 μετά από κατανάλωση τροφών.

Εκτός από την ερυθρότητα, τη δύσπνοια, την καταρροή, τον κνησμό των οφθαλμών, τη δακρύρροια, τη συστηματική αναφυλαξία, άλλα συμπτώματα αλλεργίας, είναι η κνίδωση, αλλά και ατοπική δερματίτιδα και η φωτοαλλεργική δερματίτιδα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να επιλέγουμε πολύ προσεκτικά το αντιηλιακό μας.

Η InterMed προτείνει το Allerfix, ένα πρωτοποριακό προϊόν που, χάρη στη μοναδική του σύσταση με βάση το σιτάρι, συγκρατεί άμεσα τις ουσίες που προκαλούν αλλεργίες πριν αυτές εισέλθουν στον οργανισμό, μέσω της εξουδετέρωσης του ηλεκτροστατικού φορτίου που φέρουν στην επιφάνεια τους. Αντιμετωπίζει την πλειονότητα των εισπνεόμενων αλλεργιογόνων με τα οποία έρχεται σε επαφή καθημερινά ο ανθρώπινος οργανισμός.

Είναι ασφαλές για χρήση σε βρέφη, παιδιά & εγκύους, κατάλληλο και για ομοιοπαθητική. Θα το βρείτε στα φαρμακεία.

Σχετικά προϊόντα