Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού

Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού αυτή που διανύουμε (1-7 Νοεμβρίου 2019) και όλοι γνωρίζουμε την μεγάλη αξία που έχει το μητρικό γάλα όχι μόνο για το ίδιο το βρέφος αλλά και για την μητέρα.

Ο δε μητρικός θηλασμός, συμβάλλει καθοριστικά και στο συναισθηματικό δέσιμο μητέρας και παιδιού. Η αλήθεια είναι ότι η κουλτούρα μας σταδιακά αλλάζει και η κοινωνία αποδέχεται πλέον την συναισθηματική αυτή πράξη και δημόσια, κάτι που ευτυχώς το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό!

Εκτιμάται σύμφωνα με τους επιστήμονες, ότι το μητρικό γάλα έχει θετική δια βίου επίδραση στην υγεία της μητέρας και του παιδιού και αποτελεί έναν σημαντικό δείκτη δημόσιας υγείας.

Το μητρικό γάλα είναι κάτι περισσότερο από μία τροφή. Είναι ένας ζωντανός ιστός με πολλούς αμυντικούς παράγοντες που προσφέρει στο μωρό συνεχή ενεργό προστασία, όταν το ανοσοποιητικό του σύστημα είναι ανέτοιμο σε πιθανές λοιμώξεις. Περιέχει ακριβώς στη σωστή αναλογία ενέργεια, πρωτεΐνες, βιταμίνες και άλλα διατροφικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για τους έξι πρώτους μήνες ζωής του μωρού σας όπως επίσης και όλο το νερό που έχει ανάγκη ο οργανισμός του. Για το λόγο αυτό, η μητέρα φύση έχει φροντίσει ώστε να είναι πιο εύπεπτο από οποιαδήποτε άλλη τροφή και να παρέχει πολλαπλά διατροφικά οφέλη για την ενίσχυση του οργανισμού του μωρού σας.

Μην στερήσετε επομένως από το παιδάκι σας, το υπέροχο αυτό δώρο!

Η φαρμακοβιομηχανία InterMed σας προτείνει την ολοκληρωμένη σειρά Pregnaderm για τις νέες μητέρες, με καινοτόμα σκευάσματα, τα οποία θα την βοηθήσουν για την αποτελεσματική σύσφιξη, τόνωση και αποσυμφόρηση του στήθους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά το τοκετό, αλλά και για την αποτελεσματική ενδυνάμωση και περιποίηση των θηλών για τη προστασία τους κατά τη περίοδο του θηλασμού. 

Σχετικά προϊόντα