Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

PACKAGING AWARDS 2023: Δύο εμβληματικές διακρίσεις σε προϊόντα της InterMed

Δύο σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε η InterMed SA, στο πλαίσιο των βραβείων PACKAGING AWARDS 2023, στις 27 Σεπτεμβρίου 2023, στο Sofitel Athens Airport στην Αθήνα. 

Τα δύο βραβεία που κατέκτησε η InterMed, του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη είναι: 

5.3 Reusable | Recyclable package- Bronze, για το UNIDENT KIDS TOOTHPASTES –Ηθικές πρακτικές στις συσκευασίες της InterMed και 

5.3 Reusable | Recyclable package – Silver, για το LUXURIOUS SUN CARE: Δίνουμε μία δεύτερη ζωή στα αντιηλιακά μας. 

Στην ώριμη πλέον έβδομή τους διοργάνωση, τα βραβεία της BOUSSIAS events, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας, επιβραβεύουν επιχειρήσεις που κατάφεραν να αποδώσουν την πραγματική αξία της συσκευασίας στο branding των προϊόντων. Η επιτροπή αξιολόγησης ανάδειξε τις κορυφαίες συσκευασίες της χρονιάς για την καινοτομία, το design, τις τεχνολογίες, τα υλικά, αλλά και την προτίμηση του κοινού, σκιαγραφώντας ουσιαστικά και τις κυρίαρχες τάσεις στη συσκευασία σήμερα. 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αντώνης Ποταμίτης (Πρόεδρος Δ.Σ. Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος WEST), επισήμανε μεταξύ άλλων στην εναρκτήρια ομιλία του: «Στις φετινές υποψηφιότητες ήταν σαφής η αύξηση συμμετοχής στην κατηγορία της Κυκλικής Οικονομίας, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σχετικά με τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος είναι η επαναχρησιμοποίηση του υλικού της συσκευασίας τροφίμων, ποτών κ.λπ. Φαίνεται να έχει γίνει κατανοητή η βαρύτητα της επιλογής και εφαρμογής της βιώσιμης συσκευασίας από πολλές ελληνικές εταιρείες, αλλά και ο αντίκτυπος αυτής της επιλογής στο περιβάλλον, την ανθεκτικότητα και περιβαλλοντική συνείδηση της ίδιας της εταιρείας».

Σχετικά προϊόντα