Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Όλα για τη στοματική υγεία: Η InterMed στηρίζει τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων

Μία εξαιρετικά σημαντική εθελοντική δράση που αφορούσε τη στοματική υγεία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου στο Δήμο Κόνιτσας από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων με την υποστήριξη της InterMed.

Συνολικά στη διάρκεια του διημέρου, εξετάστηκαν και ενημερώθηκαν και στα δύο κέντρα υγείας (Κόνιτσας και Δελβινακίου) περίπου 95 άτομα όλων των ηλικιών.

Αρχικά, οι οδοντίατροι του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων πραγματοποίησαν μια ομιλία με θέματα που αφορούσαν στη στοματική υγιεινή κάθε ηλικίας. Η ομιλία είχε μεγάλη ανταπόκριση από τους κατοίκους, αν κρίνει κανείς, από τον καταιγισμό ερωτήσεων.

Στη συνέχεια, ακολούθησε προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στα κέντρα υγείας όπου εξετάστηκαν παιδάκια και ενήλικες. Η εξέταση διαρκούσε περίπου 10-15 λεπτά. Κάθε ασθενής έφευγε με οδηγίες στοματικής υγιεινής και με μια χάρτινη σακούλα InterΜed, η οποία περιείχε δείγματα και παραμυθάκια. Οι κάτοικοι αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή, καθώς δεν έχει γίνει ξανά στο παρελθόν δράση οδοντιατρικού περιεχομένου.

Οι οδοντίατροι που συμμετείχαν είναι:

1.Κήττας Δημήτριος – Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου (Στοματολόγος) 2.Μερκουριάδης Απόστολος (χειρουργός Οδοντίατρος) 3.Κολιοφώτη Ειρήνη (Χειρ.Οδ. και Παιδοδοντίατρος) 4.Σπανός Ιωάννης (Χειρ. Οδ.) 5.Παπανικολάου Γεώργιος (Περιοδοντολόγος) 6.Τόπουλος Αχιλλέας (Χειρ. Οδ.)

Όλοι τους φορούσαν το μπλουζάκι της δράσης και συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Ευαισθητοποιημένη στις ανάγκες των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων ομάδων, η InterMed, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη συνεχίζει να στηρίζει την κοινωνία.
Η εθελοντική αυτή δράση της InterMed εντάσσεται στο Πρόγραμμα Στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) και συγκεκριμένα στην «Αποστολή Ζωής», δράση που στοχεύει να καλύψει ανάγκες πολιτών στα ακριτικά νησιά και άγονες περιοχές της χώρας.

Σχετικά προϊόντα