Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

ΟΦΕΤ - 10η Εθελοντική Αιμοδοσία: Δίνουμε αίμα, δίνουμε ΖΩΗ!

Την 10η Εθελοντική του Αιμοδοσία πραγματοποιεί την Παρασκευή16 Απριλίου 2021 ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

Η σημαντική αυτή δράση, εντάσσεται στην Στρατηγική της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΟΦΕΤ και ειδικότερα του Προγράμματος U & I Care, με σκοπό να υπογραμμίσει την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, ιδιαίτερα σήμερα, στον δύσκολο καιρό της πανδημίας. Γι’ αυτό προσφέρουμε αίμα, προσφέρουμε ΖΩΗ, με όλη μας την καρδιά!

Με πάνω από έναν αιώνα ζωής, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), έχει βαθιά ριζωμένες στο DNA του, τις έννοιες του Ηθικού Επιχειρείν, της Εταιρικής Υπευθυνότητας όπως και της Αριστείας και της Καινοτομίας.

Η στήριξη σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες, η ενθάρρυνση και ενίσχυση της νέας γενιάς επιστημόνων, η τόνωση δράσεων που αφορούν στο Περιβάλλον, στην πράσινη οικονομία, στη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της Στρατηγικής του ΟΦΕΤ για την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα.

Η TELEIA φιλοσοφία μας

Το σύνθημα TELEIA, αποτελεί το ακρωνύμιο της φιλοσοφίας του Ομίλου και αφορά στις εταιρικές ΑΞΙΕΣ, μεταφράζεται δε, ως εξής: Ομαδικότητα - Teamwork, Αδιαπραγμάτευτη Ηθική – Ethos, Διαρκή Μάθηση- Learning, Αριστεία-Excellence, Καινοτομία- Innovation και Υπευθυνότητα - Accountability.

UN Global Compact & Most Sustainable Companies

Οι Uni-pharma & InterMed, αποτελούν από τον Ιανουάριο του 2016 υπερήφανα μέλη του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών, ενώ από τις 7 Δεκεμβρίου 2020 ο ΟΦΕΤ με τις δύο βιομηχανίες του, βρίσκεται στην ηγετική ομάδα των «The Most Sustainable Companies in Greece 2020». Πρόκειται για 25 επιχειρήσεις – πρότυπα, που αναδεικνύουν τον Επιχειρηματικό Χάρτη της Βιώσιμης Ανάπτυξης στη χώρα μας. Οι εταιρείες, λειτουργούν ως παραδείγματα καλής επιχειρηματικής πρακτικής και μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου που συνδέεται άμεσα με την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων και την προσέλκυση επενδύσεων.-

Σχετικά προϊόντα