Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Οδοντιατρική Ημερίδα στα Γιάννενα, με χορηγό την InterMed!

Μία ενδιαφέρουσα Οδοντιατρική Ημερίδα που οργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων στήριξε η InterMed φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

Η ημερίδα –που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Du Lac το Σάββατο 30 Μαρτίου- οργανώθηκε επίσης σε συνεργασία με την ITI Δυτικής Ελλάδος (International Team of Implantology).

Σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία αφού κατάφερε να προσελκύσει 95 οδοντιάτρους και από τις γειτονικές περιοχές (Γρεβενά, Κοζάνη, Ηγουμενίτσα, Άρτα, Πρέβεζα κ.α.). Καλεσμένος ομιλητής ήταν ο Καθηγητής Κος Νικήτας Συκαράς.

Αό την πλευρά τους, ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κήττας Δημήτρης και η Διευθύντρια της ΙΤΙ Δυτικής Ελλάδος Πάντου Αλεξάνδρα καθώς και ο ομιλητής Νικήτας Συκαράς, ευχαρίστησαν την φαρμακοβιοηχανία InterΜed για τη σημαντική συμβολή της σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την επιμόρφωση των οδοντιάτρων.

Η InterMed διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της καινοτόμα και πρωτοποριακά σκευάσματα, τα οποία αφορούν τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική χρήση. Οι καταναλωτές μπορούν να τα βρουν στα φαρμακεία.

Σχετικά προϊόντα