Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) Πρεσβευτής της Επιχειρηματικής Αριστείας!

Πρεσβευτής Επιχειρηματικής Αριστείας για τη χώρα μας (Gold Leading Organization for Excellence in the Pharmaceutical Sector), είναι επίσημα πλέον ο ΟΦΕΤ, υποστηρίζοντας την ηλεκτρονική έκδοση του Μοντέλου EFQM στην Ελληνική γλώσσα (https://www.efqm.org).

Ο ΟΦΕΤ, με τις φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma και InterMed και την εμπορική Pharmabelle στην Κύπρο, εφαρμόζει συστηματικά το Μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM από το 2008 σε πεδία - μεταξύ άλλων - όπως η Ηγεσία, η Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού, οι Διαδικασίες και τα Οικονομικά Αποτελέσματα.

Κάνοντας ένα επιπλέον βήμα, ο ΟΦΕΤ γίνεται πλέον πρεσβευτής της επιχειρηματικής αριστείας και, σε συνεργασία με τον EFQM και την ΕΕΔΕ, προσφέρει δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του Μοντέλου στην ελληνική γλώσσα, ενθαρρύνοντας με αυτό το τρόπο και άλλες επιχειρήσεις, βιομηχανίες και οργανισμούς της χώρα μας να το εφαρμόσουν. Μέσα από αυτήν του την πρωτοβουλία, ο Όμιλος δείχνει τον δρόμο της ανάπτυξης, της εξωστρέφειας της διαφορετικότητας, με την σφραγίδα της αξιοσύνης, της ισότητας και της αριστείας!

https://www.efqm.org/index.php/efqm-model-2013/download-your-free-copy/

Σχετικά προϊόντα