Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, καλωσόρισε το 2019 με μία λαμπρή Γιορτή!

Με μία λαμπρή εκδήλωση στην όμορφη αίθουσα των γραφείων της InterMed, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, έκοψε την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης.

Δυναμικό παρών στην εκδήλωση έδωσε η ηγεσία του ΟΦΕΤ και συγκεκριμένα οι κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, οι 500 και πλέον εργαζόμενοι του Ομίλου από όλη την Αθήνα, την περιφέρεια, την Κύπρο και το εξωτερικό καθώς και μέλη της Ιατρικής και Ακαδημαϊκής κοινότητας της χώρας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές αλλά και να συζητήσουν με τη διοίκηση για τους νέους στόχους του 2019.

Στο πλαίσιο της Γιορτής, ανακοινώθηκαν δώρα και αντίστοιχες βραβεύσεις για την προσφορά των εργαζομένων στον Όμιλο. Ειδικότερα, η διοίκηση της εταιρείας απένειμε σε 23 εργαζόμενους με 10 χρόνια συνεχούς εργασίας, τιμητικούς Παπύρους.

Τιμητική βράβευση έλαβε επίσης, η επικεφαλής του HR κυρία Βάσω Βλαχοπαναγιώτη, η οποία συνέβαλλε καθοριστικά, στο ρεκόρ βραβεύσεων και διεθνών πιστοποιήσεων που κατέγραψε ο Όμιλος τα προηγούμενα χρόνια.

Την όμορφη Γιορτή, πλαισίωσε μουσικά η Πέννυ Μπαλτατζή μαζί με το σχήμα της, η οποία ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους.

Στην ομιλία της η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου κυρία Ιουλία Τσέτη, αφού ευχαρίστησε το προσωπικό για τη σημαντική συμβολή του στην ανάπτυξη που επέδειξε ο ΟΦΕΤ (οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma και InterMed και η εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle) την προηγούμενη χρονιά, αναφέρθηκε στους στόχους της νέας χρονιάς, καλώντας τους εργαζόμενους να δείξουν και το 2019 πίστη, αφοσίωση, αυτοβελτίωση και υπευθυνότητα.

Η κυρία Τσέτη, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία της:

«Εμείς εδώ στην μεγάλη οικογένεια του ΟΦΕΤ –έχοντας αφήσει πίσω τις παιδικές ασθένειες του εκσυγχρονισμού και των λειτουργικών διαδικασιών- έχουμε υπογράψει με ανεξίτηλο μελάνι, την ανάπτυξη της χώρας, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που στοιχημάτιζαν στην εκτροπή των αξιών και του προσανατολισμού της χώρας μας.

Σήμερα στον ΟΦΕΤ, είμαστε υπερήφανοι για τις υλοποιημένες επενδύσεις μας οι οποίες έχουν ξεπεράσει τα 70 εκατ. ευρώ καθώς και για τις 49 εκατ. παραγωγικές μονάδες (Η UNI-PHARMA παρήγαγε από 01-01-2018 ως 31-12-2018 42.811.207 μονάδες και η INTERMED αντίστοιχα 6.106.934 μονάδες).

Επενδύσεις, οι οποίες υλοποιήθηκαν στις γκρίζες ημέρες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης της Ελλάδας και οι οποίες μας κατατάσσουν επάξια, στην κορωνίδα της αναπτυξιακής τροχιάς της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας.

Μπορούμε με τα προϊόντα μας και πρέπει να βρισκόμαστε σε κάθε σπίτι. Μπορούμε να προστατεύσουμε την υγεία, την κοινωνία και το περιβάλλον. Πρέπει και μπορούμε να γίνουμε ηγέτες και διορατικοί», όπως υπογράμμισε.

Η κυρία Τσέτη, αναφέρθηκε ακόμη στις σημαντικές κοινωνικές δράσεις του Ομίλου. Συγκεκριμένα:

Στο ίδρυμα ΑΜΚΕ ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ, το οποίο αποτελεί κομβικό σημείο κοινωνικών δράσεων, με στόχο να στηρίξει την πανεπιστημιακή, ερευνητική και ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και τη νέα γενιά επιστημόνων.

Αλλά και στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ, μία ακόμη αξιοσημείωτη κοινωνική δράση, η οποία ταξιδεύει σε κάθε απομακρυσμένη πλευρά της χώρας υλοποιώντας προληπτικές ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις.

Η πρόεδρος & Διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου, αναφέρθηκε ακόμη στην ανάγκη για ευαισθητοποίηση όλων των εργαζομένων σε δράσεις που αφορούν το περιβάλλον για όλο το 2019.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!!

Σχετικά προϊόντα