Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Ο ΟΦΕΤ συνεχώς κοντά στη νέα γενιά και την επιστήμη – Χορηγός στο 3ο ΠΕΣΦΦΑ

Το 3ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών της Φαρμακευτικής Θεσσαλονίκης (ΠΕΣΦΦΑ), πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Δεκεμβρίου στην αίθουσα τελετών ΑΠΘ.

Στόχος του συνεδρίου ήταν να κινητοποιηθούν οι φοιτητές Φαρμακευτικής, ώστε να συμμετάσχουν στα φαρμακευτικά δρώμενα, να εφαρμόσουν τις φαρμακευτικές τους γνώσεις στην πράξη αλλά και να έλθουν σε επαφή με τη διεπιστημονικότητα του αντικειμένου, νέες τομείς και ιδέες καθώς και την εργαστηριακή πραγματικότητα.

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) συμμετείχε στο ενδιαφέρον συνέδριο ως μέγας χορηγός, με σταντ, ομιλίες και παρεμβάσεις και καταχώριση κειμένου για τoν Όμιλο και τις βιομηχανίες του.

Ο ΟΦΕΤ με τις φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma, InterMed και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle, στηρίζει την καινοτομία, την επιστήμη και τη νέα γενιά, στο πλαίσιο της Στρατηγικής Κοινωνικής του Ευθύνης.

Τον Οκτώβριο του 2018, ο Όμιλος στήριξε δυναμικά επίσης το Φαρμακευτικό Συνέδριο Pharmacon που οργανώθηκε από τη Greek Pharmaceutical Student’s Federation.

Παρόντες στο συνέδριο εκ μέρους του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη ήταν ο κ. Σπύρος Κίντζιος, Business Development Manager και Μέλος Δ.Σ. του Ομίλου –ο οποίος παρουσίασε ομιλία του- και ο κ. Δημήτρης Παντελής Sales training coordinator του ΟΦΕΤ.

Επιστημονικός υπεύθυνος του συνεδρίου ήταν ο Αναπληρωτής Καθηγητής Μοριακής Φαρμακολογίας & Φαρμακογονιδιωματικής στο ΑΠΘ Ιωάννης Βιζιριαννάκης.

Ο ΟΦΕΤ δηλώνει ενεργά παρών, σε κάθε δράση που φέρνει κοντά και συνδέει την επιστημονική κοινότητα, την καινοτομία, την εκπαίδευση και τη νέα γενιά.

Σχετικά προϊόντα