Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Ο ΟΦΕΤ στο 30ο Διεθνές Συμπόσιο για τη Χημεία Φυσικών Προϊόντων & στο Διεθνές συνέδριο για τη Βιοποικιλότητα

Στο 30ο Διεθνές Συμπόσιο για τη Χημεία Φυσικών Προϊόντων και στο 10ο Διεθνές Συνέδριο για τη Βιοποικιλότητα (ISCNP30 & ICOB10) που πραγματοποιείται από τις 25 έως και τις 29 Νοεμβρίου στο Royal Olympic Hotel, συμμετέχει ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ).

Ο ΟΦΕΤ συμμετέχει με τις δύο φαρμακοβιομηχανίες του Uni-pharma & InterMed, στέλνοντας το μήνυμα ότι έχει δυναμική παρουσία και στο χώρο των φυτικών σκευασμάτων. Αιχμή του δόρατος του Ομίλου στο πεδίο των φυτικών σκευασμάτων, αποτελούν τα προϊόντα Olivomed & Herbofix.

Το Olivomed® είναι μαλακές κάψουλες πλούσιες σε πολυφαινόλες, περιέχει ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο Κορωνέικης ποικιλίας και τυποποιημένο εκχύλισμα επιτραπέζιας ελιάς Αμφίσσης που προσφέρουν αντιοξειδωτικές, αντι-φλεγμονώδεις και αντι-αθηροσκληρωτικές ιδιότητες.

Με 2 μαλακές κάψουλες την ημέρα, συμβάλλει στην πρόληψη σχηματισμού αθηρωματικής πλάκας και στην προστασία των HDL λιποπρωτεϊνών από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών. Δεν περιέχει νάτριο και αλάτι, χωρίς την πικρή γεύση και τις extra θερμίδες, με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα.

Οι κάψουλες Herbofix έχουν πολλαπλές ιδιότητες και μεγάλη γκάμα επιλογής: Herbofix Respiratory για να νοιώσετε καλύτερα στην στιγμή, Herbofix energy για τόνωση του οργανισμού, Herbofix Relaxation για ανακούφιση του άγχους και αϋπνίες και Herbofix Digestion ιδανικό για μετά τα γεύματα και για κάθε στιγμή μέσα στην ημέρα. !!

Σχετικά προϊόντα