Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Ο ΟΦΕΤ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του! Καλώς όρισες 2020, Καλώς όρισες νέα Δεκαετία!!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η νέα χρονιά 2020 για τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, καθώς τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, ανήμερα της εορτής των Θεοφανείων, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η διοίκηση του ΟΦΕΤ με επικεφαλής τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, καλωσόρισαν τους 545 εργαζομένους, τη μεγάλη οικογένεια του Ομίλου με τις βιομηχανίες Uni-pharma, InterMed, την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle και την υπό σύσταση εταιρεία εκχυλισμάτων φαρμακευτικών φυτών UniHerbo, έκοψαν την πίτα και μοίρασαν τα καθιερωμένα φλουριά, καθώς και τους επαίνους σε μορφή παπύρων για τα 25 στελέχη που έκλεισαν 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας και εργασιακής προσφοράς στον Όμιλο.

Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του ΟΦΕΤ κυρία Ιουλία Τσέτη, στην ομιλία της, αναφέρθηκε στο πλούσιο και γόνιμο απολογισμό του 2019 καθώς και στις προοπτικές του 2020, με στόχο την αυτοβελτίωση, την έμφαση στην καινοτομία, στην έρευνα στην υπευθυνότητα και στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Όπως επεσήμανε, τη νέα χρονιά, θα αξιολογήσει η ίδια η διοίκηση τα στελέχη και τους εργαζόμενους με στόχο οι τελευταίοι, να απολαύσουν τους καρπούς τους, για τους οποίους εργάστηκαν άοκνα και δίκαια.

Τα στοιχήματα της νέας χρονιάς, σύμφωνα με την κυρία Ιουλία Τσέτη, είναι η νέα μονάδα εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών UniHerbo στα Οινόφυτα καθώς και το νέο σύγχρονο Logistics Center, state of the art με ρομποτικά συστήματα. Στόχος ακόμη το 2020, είναι τα προϊόντα της Uni-pharma & της InterMed, να βρίσκονται σε κάθε νοικοκυριό στην Ελλάδα καθώς και στις διεθνείς αγορές. Ήδη οι βιομηχανίες του Ομίλου, εξάγουν σε πάνω από 64 χώρες!

Το 2020 σηματοδοτεί την απαρχή όχι μόνο μιας νέας χρονιάς, αλλά και μιας νέας δεκαετίας, με έμφαση στον επανασχεδιασμό της αναγέννησης της ελληνικής οικονομίας, εστιάζοντας σε τομείς όπως η έρευνα, η καινοτομία, η επένδυση σε ανθρώπινο κεφάλαιο, η τεχνολογική ανάπτυξη στις νέες μορφές επικοινωνίας και τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και σε επενδύσεις σε νέους τομείς και νέους προσανατολισμούς, μέσω της εξωστρέφειας, υπογράμμισε ακόμη στην ομιλία της η κυρία Τσέτη και πρόσθεσε: «Αφήνουμε πίσω μας μία πολύ δύσκολη δεκαετία, στην οποία συνέβησαν πολλά και αρνητικά συμβάντα, οικονομικής και κοινωνικής φύσης. Το ολοένα αυξανόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον, μας καλεί να οργανωθούμε, ώστε να γίνουμε όλοι μας αποτελεσματικοί, να επιδείξουμε σοβαρότητα και στοχοπροσήλωση, προκειμένου να βελτιωθούμε και να καταθέσουμε τον καλλίτερο δυνατό εαυτό μας σε όποιο πεδίο και εάν εργαζόμαστε.

Η νέα χρονιά βρίσκει τις βιομηχανίες μας σε δεσπόζουσα θέση τόσο στην εσωτερική αγορά όσο στις απαιτητικές διεθνείς αγορές. Το ίδιο επιθυμούμε και για την νέα δεκαετία.

Στόχος μας είναι όλα τα παραπάνω, να οδηγήσουν σε ένα εταιρικό περιβάλλον, για το οποίο θα είναι υπερήφανοι όλοι οι εργαζόμενοι. Ένα εταιρικό περιβάλλον, βασισμένο στους άξονες της Αριστείας, της Ηθικής, της Καινοτομίας, της αυτοβελτίωσης, της αξιολόγησης, της δημιουργικότητας και της υπευθυνότητας, αρχές και αξίες, τις οποίες υπηρετεί πιστά εδώ και δεκαετίες ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη».

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι, διασκέδασαν με την Ρένα Μόρφη και τη μπάντα της.

Και του χρόνου!

Σχετικά προϊόντα