Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Ο ΟΦΕΤ διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας & Ανάπτυξης - DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2019!

Μία ακόμη σημαντική διάκριση έλαβε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 στο ξενοδοχείο Grand Bretagne ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, στην εκδήλωση DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2019, που οργάνωσε η New Times Publishing.

Ο Όμιλος διακρίθηκε για τις επιδόσεις του στην Οικονομία και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, με θετικό πρόσημο στην αύξηση των θέσεων εργασίας, στην εξωστρέφεια, στις επενδύσεις, στην υπεύθυνη λειτουργία στην αειφορία και στην Ηθική.

Το βραβείο παρέλαβε η πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΦΕΤ κυρία Ιουλία Τσέτη, από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Η κυρία Τσέτη, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική και ουσιαστική βράβευση, και αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή πορεία του Ομίλου και ξεχωριστά των φαρμακοβιομηχανιών Uni-pharma & InterMed, αλλά και της εμπορικής εταιρείας στην Κύπρο Pharmabelle, μια πορεία, που σφραγίζει και υπογράφει την ανάπτυξη και ευημερία της χώρα μας.

Αναφέρθηκε επίσης και στο νέο δημιούργημα του Ομίλου, την Uniherbo, τη νέα μονάδα εκχυλισμάτων φαρμακευτικών φυτών, η οποία θα λειτουργεί και ως Ινστιτούτο Μελέτης με στόχο να εκπαιδεύει φοιτητές και νέους επιστήμονες, αλλά και στην καταγραφή της ελληνικής βιοποικιλότητας!

Σχετικά προϊόντα