Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Νέα Διάκριση για την εξωστρέφεια.

Η Φαρμακοβιομηχανία InterMed απέσπασε διάκριση στο πλαίσιο της διοργάνωσης των βραβείων CREATIVE GREECE 2018, για την Ελλάδα της εξωστρέφειας.

H διάκριση αυτή αποτελεί επιβράβευση μιας έντονης και συνεχούς εξαγωγικής δραστηριότητας και προσανατολισμού στις διεθνείς αγορές με γνώμονα την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας και την ανάδειξη της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας στο εξωτερικό. Επιπλέον, η διάκρισή αυτή επισφραγίζει τις προσπάθειες και τις δράσεις εξωστρέφειας της InterMed που αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα.

Η κ. Μυρτώ Ράπτη, Brand Manager της InterMed παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας, για το οποίο και δήλωσε:
«Στην InterMed για περισσότερα από 23 χρόνια συνεισφέρουμε σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου, επενδύοντας στην έρευνα και ανάπτυξη με γνώμονα την καινοτομία και την Αριστεία σε όλα τα επίπεδα.
Είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε πραγματοποιήσει τεράστιες επενδύσεις προς όφελος της εθνικής οικονομίας και έχουμε δυναμικά εξαπλωθεί σε ένα διεθνές δίκτυο εξαγωγών επιτυγχάνοντας την καθιέρωση ελληνικών brands στην παγκόσμια αγορά. Θα λέγαμε πως βρισκόμαστε σε μια μόνιμη τροχιά ανάπτυξης! Και συνεχίζουμε!».

Σχετικά προϊόντα