Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Με εντυπωσιακό περίπτερο ο ΟΦΕΤ στο 19ο Pharma Point 2019

Μία ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα την Στοματική υγιεινή στις ευαίσθητες κατηγορίες των κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού, είχε ο Ηπειρώτης Οδοντίατρος στοματολόγος Δημήτρης Κήττας, στο πλαίσιο του 19ου Pharma Point που πραγματοποιήθηκε 2 και 3 Νοεμβρίου 2019 στο συνεδριακό Κέντρο Βελίδης στην ΔΕΘ Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Κήττας μίλησε για τα καινοτόμα προϊόντα της φαρμακοβιομηχανίας InterMed, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής του σύγχρονου ανθρώπου και τα οποία είναι στοχευμένα για κάθε ανάγκη (όπως, οδοντόπαστες για διαβητικούς, για εγκυμοσύνη, για ξηροστομία, για ομοιοπαθητική, για λεύκανση) καθώς επίσης και μία σειρά άλλων σκευασμάτων, όπως εργονομικές οδοντόβουρτσες, συμπληρώματα διατροφής με προβιοτικά κλπ.

Στο 19o PHARMA point, συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό περίπτερο ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη με τις φαρμακοβιομηχανίες του Uni-pharma & InterMed.

Η αγορά στο χώρο του φαρμακείου είναι αντιμέτωπη ήδη με νέες προκλήσεις και αλλαγές. Μετά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης και τις βίαιες αλλαγές που επιβλήθηκαν στον κλάδο, οι φαρμακοποιοί οδεύουν σε μια νέα εποχή.

Η Uni-pharma και η InterMed, με μία σειρά από καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα και θεραπείες, στηρίζουν σταθερά πάνω από μισό αιώνα ζωής τον Έλληνα φαρμακοποιό, τον πολλαπλό του ρόλο και το φαρμακείο.

Σχετικά προϊόντα