Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

ΜΑDE IN GREECE ΑWARDS 2022: 3 Μεγάλες διακρίσεις από την Ελληνική Ακαδημία Marketing

Με τρία σημαντικά βραβεία, διακρίθηκαν οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA και InterMed, στο πλαίσιο της Μεγάλης Γιορτής της Παραγωγής στην Ελλάδα, «Made in Greece Awards 2022» την Δευτέρα 20 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Παραγωγικές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων, και οι οποίες συνεχίζουν να επενδύουν στη χώρα μας δημιουργώντας προστιθέμενη αξία, βραβεύθηκαν στην λαμπερή Τελετή Απονομής των βραβείων «Made in Greece Awards 2022».

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, διακρίθηκε συνολικά στα εξής πεδία:

Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας

INTERMED SA – BRONZE

Βραβείο Καινοτόμου Καταναλωτικού Προϊόντος

INTERMED SA (SOLUMAG SAFRRON WITH CURCUMIN) - BRONZE

Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης

UNI-PHARMA SA – BRONZE.

Τα βραβεία παρέλαβαν η κυρία Μαρία Λιόκαλου και ο κ. Γρηγόρης Νίκου.

Η εκδήλωση, που έχει καταξιωθεί από το 2013 ως η μεγάλη γιορτή της παραγωγής στην Ελλάδα διοργανώθηκε από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ) και εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της ΕΛΑΜ για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας, που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων.

Η πέμπτη κατά σειρά διοργάνωση βραβείων «Made in Greece» πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και του Δήμου Αθηναίων. Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛΑΜ Γεώργιος Μπάλτας, Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών και Διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Μάρκετινγκ.

Συνολικά βραβεύθηκαν 33 εταιρείες- και δόθηκαν 54 βραβεία- από όλο το φάσμα της ελληνικής βιομηχανικής και αγροτικής παραγωγής, ενώ βασικά κριτήρια αξιολόγησης, αριστείας και επιβράβευσης, ήταν η ποιότητα, η καινοτομία, η διαφοροποίηση, οι στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών, η ισχυρή επωνυμία και η απασχόληση εγχώριων παραγωγικών συντελεστών.

Σχετικά προϊόντα