Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Καθημερινή περιποίηση του βρέφους – Το τρίπτυχο της μικρής ιεροτελεστίας

Η καθημερινή περιποίηση του μωρού αποτελεί μία μικρή ιεροτελεστία και απόλαυση ταυτόχρονα, τόσο για τον γονιό, όσο και για το ίδιο το μωράκι.

Είναι η ώρα που γονιός και βρέφος, έρχονται κοντά και συνομιλούν με την γλώσσα του σώματος. Και το μωρό είναι γεγονός, ότι εισπράττει όλη την φροντίδα και το ενδιαφέρον από την μητέρα και τον πατέρα.

Για το λόγο αυτό, θα επιλέξετε μία σειρά καθαρισμού, η οποία θα είναι ασφαλής και φιλική τόσο για το δέρμα όσο και για το τριχωτό της κεφαλής του μωρού. Μία βρεφική και παιδική σειρά, ιδανική για καθημερινή χρήση, η οποία θα καθαρίζει σε βάθος, θα ενυδατώνει και θα φροντίζει το απαλό δέρμα του μωρού σας.

Έτσι, θα επιλέξετε μία σειρά καθαρισμού, με την υπογραφή και αξιοπιστία μιας ελληνικής κορυφαίας φαρμακοβιομηχανίας, με εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη.

Ένα απαλό 2 σε 1 Σαμπουάν και Αφρόλουτρο, αποτελεί το πρώτο βήμα για την καθημερινή βρεφική ιεροτελεστία. Εξαιρετικά φιλικό προς το τριχωτό της κεφαλής αλλά και το δέρμα, με δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη σύνθεση, για ελαχιστοποίηση των οφθαλμικών ερεθισμών. Το χαμομήλι και η πανθενόλη, ενισχύουν ακόμη περισσότερο την απαλή δράση του. Είναι σημαντικό επίσης, το προϊόν αυτό, να μην περιέχει parabens, SLS/SLES, σαπούνι, αμίδια και αλλεργιογόνους παράγοντες (τεχνητά χρώματα, ερεθιστικά αρώματα).

Στην συνέχεια, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε μία προστατευτική πάστα αδιαβροχοποίησης της μηρογεννητικής περιοχής. Πρόκειται για την περιοχή της πάνας και έχει μεγάλη σημασία να διατηρείται πάντα καθαρή και στεγνή. Μέσω της δημιουργίας φιλμ αδιαβροχοποίησης, η πάστα αυτή, προστατεύει από τα ούρα και τα κόπρανα, ερεθιστικοί παράγοντες με τους οποίους το δέρμα της περιοχής έρχεται σε επαφή πολλαπλώς και καθημερινά, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η ανάπτυξη μικροβίων. Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή της αναπλάθει και ανακουφίζει από ερεθισμούς και φλεγμονές ενώ απορροφάται πλήρως χωρίς να αφήνει υπολείμματα, αφήνοντας το δέρμα να αναπνέει. Επιπλέον, αφαιρείται εύκολα με νερό.

Στο φαρμακείο της γειτονιάς σας, θα βρείτε την πάστα αυτή, η οποία είναι ενισχυμένη με λιπαρά οξέα, βότανα, όπως χαμομήλι και κλέντουλα αλλά και δερμοπροστατευτικές βιταμίνες, όπως πανθενόλη, βιταμίνη Ε, βιταμίνη C.

Και τέλος, η βραδινή περιποίηση του μωρού σας, θα κλείσει με μία πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος, η οποία θα λειτουργήσει θρεπτικά και προστατευτικά για το ευαίσθητο βρεφικό και παιδικό δέρμα. Η ενισχυμένη σύνθεσή της στα απαραίτητα για την επιδερμίδα Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, ενισχύει την ακεραιότητα του επιδερμικού φραγμού έναντι καθημερινών παραγόντων που τείνουν να διαταράξουν τη δομή και τη λειτουργία του.

Χωρίς parabens ή άλλα συντηρητικά και αλλεργιογόνες ουσίες (τεχνητά χρώματα, ερεθιστικά αρώματα), δερματολογικά ελεγμένη- pH φιλικό ως προς τη φυσιολογία του δέρματος, η ενυδατική αυτή κρέμα σώματος, αποτελεί την κορυφή της περιποίησης του βρέφους σας.

Για το βρεφικό απαλό δέρμα, επιλέξτε την καλύτερη, ασφαλή και φιλική φροντίδα, μέσα από μία δερματολογικά ελεγμένη σειρά, χωρίς parabens ή άλλα συντηρητικά και αλλεργιογόνες ουσίες, με την υπογραφή μιας καταξιωμένης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας. Ξεκινήστε σήμερα κιόλας την περιποίηση στο βρέφος σας. 

Σχετικά προϊόντα