Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

InterMed & Οδοντιατρικός Σύλλογος Άρτας στα Τζουμέρκα: Σημαντική εθελοντική δράση της Αποστολής Ζωής!

Tzoumerka 2

Μία ακόμη σημαντική εθελοντική δράση οδοντιατρικού περιεχομένου υλοποίησε η InterMed, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Άρτας, το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου.

Η δράση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς συνολικά το διήμερο εξετάστηκαν 110 ασθενείς, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδάκια.

Σε όλους τους ασθενείς δόθηκαν οδηγίες για τη στοματική υγιεινή και δωράκια με προϊόντα στοματικής υγιεινής της InterΜed.

Στη δράση συμμετείχαν με μεγάλη προθυμία, γναθοχειρουργός, παιδοδοντίατροι, ορθοδοντικός και γενικοί οδοντίατροι όλοι τους μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Άρτας.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη, ότι στην εθελοντική δράση παρευρέθησαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας (Μπαλάσκας Βασίλης) καθώς και οι επικεφαλής του ΟΦΕΤ κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη με καταγωγή από την Άρτα.

Παρόντες στο διήμερο επίσης, ήταν η κυρία Κούτσικου Ντορίτα ορθοδοντικός και πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Άρτας και ο κ. Τσέτης Νίκος γενικός οδοντίατρος και Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Βουργαρελίου όπου έγινε η δράση. 

Η InterMed, υλοποίησε τη εν λόγω δράση, στο πλαίσιο της Στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ειδικότερα της «Αποστολής Ζωής» που στοχεύει στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων και ακριτικών – απομακρυσμένων περιοχών.

Σχετικά προϊόντα