Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Η UNI-PHARMA στήριξε σημαντική ενέργεια πρόληψης, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας για την ενημέρωση των πολιτών καθώς και οι κοινωνικές δράσεις για τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας που προέρχονται από τις καρδιαγγειακές νόσους.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου κλιμάκιο ιατρών καρδιολόγων-μελών της ΕΚΕ, με επικεφαλής την κυρία Αγγελική Μαυρογιάννη, Μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, επισκέφτηκε το Περιφερειακό Ιατρείο Νεστορίου Καστοριάς και πραγματοποίησε προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο σε περίπου 70 άτομα, τα περισσότερα μεγάλης ηλικίας.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων οι Ιατροί παρείχαν συμβουλές στους πολίτες, τους δόθηκε ενημερωτικό υλικό για τους παράγοντες κινδύνου καρδιαγγειακών νόσων, ενώ υπήρξαν περιστατικά που παραπέμφθηκαν για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Ο Πρόεδρος της ΕΚΕ, Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Γ. Κοχιαδάκης με αφορμή τη συγκεκριμένη κοινωνική δράση δήλωσε: «Η πρόληψη της καρδιαγγειακής υγείας των πολιτών αποτελεί κύρια μέριμνα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η πρωτοβουλία της ΕΚΕ στο Νεστόριο Καστοριάς καθώς και άλλες μελλοντικές δράσεις σε Αττική και περιφέρεια που δρομολογούνται για το επόμενο χρονικό διάστημα».

Η δράση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της φαρμακοβιομηχανίας UNI-PHARMA, στο πλαίσιο της Στρατηγικής της για Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εταιρική Υπευθυνότητα. 

Σχετικά προϊόντα