Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Η InterMed συνοδοιπόρος στο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι του Magic Diabetes Bus 2019

Με τη δυναμική υποστήριξη των Uni-pharma & InterMed, ολοκληρώνει την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι του το Magic Diabetes Bus σε δήμους της Αθήνας.

Σκοπός του επί 6 ημέρες, ήταν η επίσκεψη σε σημεία και δήμους της πόλης μας, με στόχο την ψυχαγωγία και την ενημέρωση για τον σακχαρώδη διαβήτη.

Οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma & InterMed με εμπειρία και τεχνογνωσία ετών, με πρωτοποριακά και καινοτόμα φάρμακα και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο αντιδιαβητικών σκευασμάτων (όπως η σειρά Diabetel στοχευμένη στο διαβητικό πόδι και το υγρό γλυκαντικό με στέβια Slim Fix της InterMed) βρίσκεται πάντα κοντά στον ασθενή και τον σύγχρονο άνθρωπο προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του.

Στο πλαίσιο της Στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης, οι δύο φαρμακοβιομηχανίες αποφάσισαν να στηρίξουν δυναμικά την σημαντική δράση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Οδηγό το Διαβήτη» και το Magic Diabetes Bus.

Το ταξίδι τελειώνει, αλλά η ενημέρωση και η πρόληψη συνεχίζεται…

στη διάρκεια του ταξιδιού, υλοποιήθηκαν οι παρακάτω δράσεις:

- Δωρεάν εξετάσεις γλυκόζης.

- Ενημέρωση για θέματα Σακχαρώδους Διαβήτη από Ιατρό, Διατροφολόγο και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

- Εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά και εφήβους σε σχέση με το Σακχαρώδη Διαβήτη.

- Ενημέρωση μικρών και μεγάλων για την αξία και τη σημασία του εμβολιασμού.

Οι ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι πιο ευάλωτοι στις λοιμώξεις και διατρέχουν σε τριπλάσιο ποσοστό κίνδυνο να νοσήσουν από πνευμονία, σε σχέση με τους υγιείς συνομήλικούς τους.

Το Χριστουγεννιάτικο «ταξίδι» του Magic Diabetes Bus ξεκίνησε από τον Δήμο Αθηναίων, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ., σταθμεύοντας στην Πλατεία Συντάγματος.

Σχετικά προϊόντα