Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Η InterMed στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΜΕΔΙΠ

Στο πολύ σημαντικό 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΜΕΔΙΠ (Εταιρεία Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού), συμμετείχε η φαρμακοβιομηχανία InterMed, από 30 Ιανουαρίου, έως 2 Φεβρουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA.

Η InterMed, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία ετών, παράγει πρωτοποριακά και καινοτόμα σκευάσματα που βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας του σύγχρονου ανθρώπου. Μεταξύ αυτών, η σειρά για το διαβητικό πόδι Diabetel, το Gluco Stop και το γλυκαντικό υγρό με στέβια Slim fix, το οποίο δεν αλλοιώνει τη γεύση.

Το Διαβητικό Πόδι, αποτελεί «Μάστιγα» για τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη και αποτελεί μία από τις συχνότερες επιπλοκές του, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις οδηγεί στον ακρωτηριασμό των κάτω άκρων. Στη χώρα μας, το πρόβλημα αφορά σε περισσότερα από 300.000 άτομα που πάσχουν από διαβητική νευροπάθεια, πάθηση η οποία αποτελεί το προστάδιο του ακρωτηριασμού 2.000 - 3.000 συμπατριωτών μας κάθε χρόνο.

Είναι γνωστό ότι τα προβλήματα που προκαλούνται από το Διαβήτη αφορούν τους νεφρούς, τα μάτια και τα νεύρα καθώς και την καρδιά και τα αγγεία του σώματος. Επιπλέον, τα άτομα με Διαβήτη διατρέχουν 25 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο για ακρωτηριασμό κάτω άκρου σε σχέση με τον μη διαβητικό πληθυσμό.

Σχετικά προϊόντα