Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Η InterMed στο 3ο Συνέδριο του ΠΕΙΦΑΣΥΝ – Με συνέπεια πάντα κοντά στον φαρμακοποιό!

Με ένα περίπτερο που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, ο οποίος ήθελε να ενημερωθεί για τα καινοτόμα σκευάσματα και τις θεραπείες των βιομηχανιών, οι Uni-pharma & InterMed μέλη της οικογένειας του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, συμμετείχαν στο 3ο Συνέδριο του ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο ΘΕΑΤΡΟΝ – Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254 – Ταύρος) από 09.00 έως 17.00 με κεντρικό θέμα «Αύριο, ένα νέο επάγγελμα».

Τα νέα δεδομένα και οι προκλήσεις στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί ο φαρμακευτικός κόσμος, η αλματώδης άνοδος της ψηφιακής οικονομίας, τα φαρμακεία της κοινότητας, τα οποία σε όλο το δυτικό κόσμο αναζητούν το νέο τους ρόλο, αλλά και ο μετασχηματισμός του φαρμακείου στη νέα εποχή, αναδείχθηκαν μέσα από ομιλίες και ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις Ελλήνων και διεθνών ομιλητών.

Οι Uni-pharma & InterMed βρίσκονται διαρκώς κοντά στον φαρμακοποιό και το ελληνικό φαρμακείο, υπηρετώντας με συνέπεια και αφοσίωση τον πολλαπλό τους ρόλο, επιστημονικό, υγειονομικό, κοινωνικό.

Σχετικά προϊόντα