Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Η InterMed στήριξε τον 5ο φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line 2021

Τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό Αγώνα παγκοσμίως, το 5ο NO FINISH LINE, το οποίο ενισχύει την Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», στήριξαν οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma & InterMed.

Ομάδα εργαζομένων των βιομηχανιών, έτρεξε και περπάτησε στον φιλόξενο χώρο του ΟΑΚΑ- από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021- καταγράφοντας χιλιόμετρα τα οποία μεταφράστηκαν σε χρηματικά ποσά, τα οποία με την σειρά τους κατευθύνθηκαν σε παιδιά που έχουν μεγάλη ανάγκη από υποστήριξη και φροντίδα. Οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma & InterMed, στήριξαν με μεγάλη χαρά και υπευθυνότητα για ακόμη μία φορά τον αγώνα του NFL, στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής υπευθυνότητας.

Οι συμμετέχοντες και οι ομάδες υποστήριξης κατάφεραν και έφτασαν τα 31.548,8 χιλιόμετρα! Όλοι μαζί για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»!

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) δηλώνει υπερήφανος για τις διαρκείς και άοκνες δράσεις του που κατευθύνονται στην στήριξη ευπαθών ομάδων της κοινωνίας, της επιστήμης, της νέας γενιάς αλλά και του Περιβάλλοντος.

Οι Uni-pharma & InterMed, αποτελούν από το 2016 υπερήφανα μέλη του UN GLOBAL COMPACT του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών, στηρίζοντας δυναμικά τις 10 αρχές του, όπως μεταξύ άλλων κλιματική αλλαγή, καταπολέμηση της διαφθοράς, Υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, βιώσιμη ανάπτυξη.

Από τις 7 Δεκεμβρίου 2020 επίσης, ο ΟΦΕΤ με τις δύο βιομηχανίες του- Uni-pharma & InterMed- βρίσκεται στην ηγετική ομάδα των «The Most Sustainable Companies in Greece 2020». Πρόκειται για 25 επιχειρήσεις – πρότυπα, που αναδεικνύουν τον Επιχειρηματικό Χάρτη της Βιώσιμης Ανάπτυξης στη χώρα μας.

Και του χρόνου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Σχετικά προϊόντα