Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Η InterMed SA «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & Greek Business Champion 2022»

Τα success stories της ελληνικής αγοράς αναδείχθηκαν και επιβραβεύθηκαν για ακόμη μία φορά, στην 7η διοργάνωση των βραβείων-θεσμός στο ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022», που διοργάνωσε η Direction Business Network, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022.

Στο Golf Prive της Γλυφάδας, παρουσία περισσότερων από 400 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις και, φυσικά, οι άνθρωποι πίσω από αυτές που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης, παρά το δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον των τελευταίων ετών.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις τους και παρουσιάζονται αναλυτικά στην πολυτελή 9η έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network, που μόλις κυκλοφόρησε.

Στις βραβευμένες επιχειρήσεις Greek Business Champions, επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών πάνω από 10 εκατ. ευρώ, οι οποίες κατέγραψαν ταυτόχρονη αύξηση μεγαλύτερη του 10%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων, βρέθηκε και η βιομηχανία InterMed SA, του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη. Τη διάκριση παρέλαβε ο κ. Σπύρος Κίντζιος, Director, Corporate Development της UNI-PHARMA KLEON TSETIS PHARMACEUTICAL LABORATORIES S.A.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Νίκος Φιλιππίδης, ενώ τη βραδιά άνοιξε ο εκδότης - διευθυντής της Direction Business Network, Ευάγγελος Παπαλιός, ο οποίος μεταξύ άλλων, τόνισε: «Για ακόμη μια φορά θα αναδείξουμε και θα φέρουμε στο προσκήνιο τις επιχειρήσεις πάνω στις οποίες μπορούμε να βασιζόμαστε, τόσο σήμερα όσο και στην επόμενη ημέρα της ελληνικής οικονομίας. Θα τιμήσουμε τους οργανισμούς που κρατάνε όρθια την οικονομία μας και αποτελούν στήριγμα για την κοινωνία, συμβάλλοντας στα δημόσια ταμεία και δημιουργώντας έμμεσες και άμεσες θέσεις εργασίας. Θα σταθούμε στο πλευρό των εταιρειών, που κατορθώνουν να ξεπερνούν τις αντιξοότητες και επιτυγχάνουν αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά πριν από τις βραβεύσεις.

Σχετικά προϊόντα