Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Η InterMed μεγάλος χορηγός στο 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον Τάκη Γλυκάκη και την Νεράϊδα των Δοντιών!

Εσείς γνωρίζετε ποιος είναι ο «Τάκης ο Γλυκάκης»; Εάν όχι, τότε είναι ευκαιρία να επισκεφθείτε το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού που διοργανώνεται στη ΔΕΘ το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, και ώρες 11.00 - 17.00 μ.μ.

H InterMed, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, είναι ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης για δεύτερη χρονιά και περιμένει μικρούς και μεγάλους στο περίπτερό της, παρέα με τον «Τάκη τον Γλυκάκη» και τη φίλη του τη «Νεραΐδα των δοντιών!», για να σας ενημερώσει γύρω από την στοματική υγεία αλλά και να σας διασκεδάσει.

Το Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, είναι ένα μη κερδοσκοπικό, διαδραστικό, πολυγεγονός, στα πλαίσια του οποίου, διοργανώνονται πλήθος εκδηλώσεων και εργαστηρίων για τα παιδιά (θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner κλπ). Το 1ο Φεστιβάλ είχε συγκεντρώσει σχεδόν 3.500 άτομα.

Το Φεστιβάλ, αποτελεί έναν ετήσιο θεσμό ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, παρουσιάζοντας επίκαιρες εξελίξεις στο τρίπτυχο Διατροφή – Υγεία - Αθλητισμός.

Η InterMed στο πλαίσιο της Στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης είναι ουσιαστικός αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία, που στόχο έχει την πρόληψη της υγείας. Ειδικότερα για τη φροντίδα των παιδιών, έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες όπως η ενημερωτική πλατφόρμα We Parents με στόχο την ενημέρωση των γονέων με πλούσια θεματολογία που αφορά στην υγεία, τη ψυχολογία τη φροντίδα των παιδιών.

Παρουσιάστριά του Φεστιβάλ θα είναι η δημοσιογράφος Χριστίνα Κανατάκη και συμμετέχει η Ολίβια Γαβρίλη, δημιουργός του eimaimama.gr.

Στα πλαίσια της διασκέδασης των μικρών φίλων θα παρουσιαστεί η παράσταση «XANA ZOO 10 Χρόνια μαζί!» με όλες τις μεγάλες επιτυχίες, που λάτρεψαν τα παιδιά μέσα από το «Mazoo and the Zoo» και το «XANA ZOO».

Τέλος, το φετινό Φεστιβάλ θα στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια του φορέα Ηλιτόμηνον, για την αγορά παστεριωτή μητρικού γάλακτος για την Α’ Νεογνολογική Κλινική και την μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του Α.Π.Θ. στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (στην 1η διοργάνωση είχαν συγκεντρώθηκαν φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, που στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού).

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Andrianoupoleos Pharmacy.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ και των διαφόρων εκδηλώσεων πατήστε εδώ: http://www.paidiko-festival.gr

 

Σχετικά προϊόντα