Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.

Η InterMed με τα αντισηπτικά Reval, στήριξε το Spetsathlon 2020

Η InterΜed, βιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, ήταν για ακόμη μία χρονιά, υποστηρικτής του Μεγάλου Αγώνα Spetsathlon- που ειδικά εφέτος λόγω των συνθηκών της πανδημίας του COVID-19 υλοποιήθηκε στο Λουτράκι το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή μόλις 100 αθλητών (συμπεριλαμβανομένου και του τεχνικού προσωπικού).

H InterMed, υποστήριξε τον αγώνα με τα κορυφαία αντισηπτικά της Reval hand gel, τα οποία με τα μοναδικά υψηλής ποιότητας συστατικά που περιέχουν (δερμοκοσμητικά βότανα και βιταμίνες) και τους αντιβακτηριδιακούς παράγοντες, σκοτώνουν τα μικρόβια σε 60΄΄ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, τίμησε με την παρουσία του τη τελετή απονομών, κάνοντας ειδική μνεία στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, στους εθελοντές, στον Δήμο αλλά και στην απόλυτα επιτυχημένη τήρηση των μέτρων.

Στο μαγευτικό Λουτράκι, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν μοναδικές διαδρομές δίπλα στη θάλασσα, σημειώνοντας μάλιστα υψηλές επιδόσεις, αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής και τη μακρά αποχή από αθλητικές διοργανώσεις. Ταυτόχρονα, όσοι παρευρέθηκαν εκεί μετέφεραν το μήνυμα του «Νίκη είναι η Συμμετοχή» και προέβαλαν τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η Πρόεδρος και Ιδρύτρια του Spetses mini Marathon & Spetsathlon, Μαρίνα Κουταρέλλη δήλωσε: «Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα και οι εικόνες, που βιώσαμε σε αυτή την ιδιαίτερη διοργάνωση, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Νιώσαμε σαν το σπίτι μας και ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για την θερμή φιλοξενία, τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη αλλά και τους εθελοντές. Μα πάνω από όλα ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς μας που στάθηκαν στο πλευρό μας και κάναμε πραγματικότητα το όνειρο των αθλητών να διεξαχθεί η διοργάνωση. Ευχόμαστε σύντομα να επιστρέψουμε σε πολυπληθείς διοργανώσεις, συνδυάζοντας τον τουρισμό με την αθλητική αναψυχή, αλλά έως ότου γίνει αυτό, τηρώντας τα μέτρα, απολαμβάνουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.».

Σχετικά προϊόντα